Asus lansează ZenFone AR, primul telefon cu AR (realitate augmentată) și VR (realitate virtuală) Asus lansează ZenFone AR, primul telefon cu AR (realitate augmentată) și VR (realitate virtuală)
ZenFone AR este primul telefon din lume compatibil Tango și Daydream, oferind experiențe incredibile de AR (realitate augmentată) și VR (realitate virtuală). Directorul ASUS,... Asus lansează ZenFone AR, primul telefon cu AR (realitate augmentată) și VR (realitate virtuală)

ZenFone AR este primul telefon din lume compatibil Tango și Daydream, oferind experiențe incredibile de AR (realitate augmentată) și VR (realitate virtuală).

Directorul ASUS, Jonney Shih, a dezvăluit în cadrul conferinței de presă Zennovation, ce a avut loc la Caesars Palace din Las Vegas, noile telefoane inteligente ASUS ZenFone AR și ZenFone 3 Zoom.

ZenFone AR va fi primul smartphone din lume ce suportă atât Tango, cât și Daydream. Tango este un set de senzori și un software de realitate augmentată de la Google, ce permite generarea de imagini pe telefon. Daydream este platforma mobilă de la Google pentru realitate virtuală ce suportă aplicațiile Daydream VR.

ASUS ZenFone AR reprezintă următoarea generație de telefoane mobile, aducând un avans semnificativ în realitatea virtuală (VR) și realitatea augmentată (AR). Acesta este primul telefon inteligent compatibil Tango și pregătit pentru Daydream. Tango este un set de senzori și un software de generare de imagini de la Google ce asigură o experiență unică AR pe telefon, cum ar fi jocurile AR, aplicațiile utilitare AR și navigația interioară.

asus

Daydream este platforma Google pentru realitate virtuală mobilă și suportă aplicațiile Daydream VR.

ZenFone AR a fost dezvoltat în strânsă cooperare cu Google, pentru a oferi cea mai bună experiență Tango și Daydream. ZenFone AR este cel mai subțire și cel mai ușor dispozitiv cu Tango.

Această revoluție în dimensiuni și greutate a fost posibilă prin ASUS TriCam, un sistem avansat alcătuit din trei camere foto, dintre care o cameră principală de 23 megapixeli, o cameră de urmărire a mișcării și o cameră pentru profunzimea câmpului. Față de alte sisteme cu trei camere, designul ASUS TriCam este o matrice de camere, ce reduce amprenta pe telefon, permițând ca întregul aparat să fie mai subțire și mai ușor.

ZenFone AR dispune de puternicul procesor Qualcomm Snapdragon 821, optimizat pentru Tango și este totodată primul smartphone din lume cu 8GB de memorie RAM. Performanțele superioare și camera avansată pun în valoare tehnologia Tango, oferind o experiență AR convingătoare și plăcută. Un ecran Super AMOLED WQHD cu diagonala de 5.7 inci și un nou difuzor cu cinci magneți fac aplicațiile Daydream VR, jocurile și clipurile video mai plăcute, mai distractive și mai imersive.

Android 7.0 ‘Nougat’ le dă posibilitatea utilizatorilor să obțină mai multe de la ZenFone AR prin multitasking și alte îmbunătățiri ce oferă o experiență mobilă extraordinară.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.