Discovery Channel, TLC, E! Entertainment HD, HBO2 HD şi Cinemax2, în grila RCS & RDS Discovery Channel, TLC, E! Entertainment HD, HBO2 HD şi Cinemax2, în grila RCS & RDS
RCS & RDS aduce clienților Digi TV vești bune la început de an! Compania a introdus în grila de televiziune Digi TV următoarele canale... Discovery Channel, TLC, E! Entertainment HD, HBO2 HD şi Cinemax2, în grila RCS & RDS

RCS & RDS aduce clienților Digi TV vești bune la început de an! Compania a introdus în grila de televiziune Digi TV următoarele canale de televiziune: Discovery Channel, TLC, E! Entertainment HD, versiunea HD a canalului HBO2 şi Cinemax2.

Discovery Channel va fi disponibil în grila TV de cablu analogic şi digital, cât și pe satelit, în pachetul de bază. Discovery Channel este brandul de televiziune din categoria documentare dedicat creării de conținut de cea mai înaltă calitate, având cea mai vastă distribuție la nivel global.

TLC va fi introdus în grila TV de cablu analogic şi digital, cât și pe satelit, în pachetul de bază. TLC este televiziunea de divertisment și programe documentare dedicată femeilor. TLC prezintă povești din viața reală, despre familie, călătorii, renovarea locuinţei, abordări diverse de look personal, subiecte cu care rezonează publicul feminin din întreaga lume.

E!Entertainment HD va fi introdus în grila TV de cablu digital. E! este singura televiziune care difuzează în România, 24 de ore din 24, programe de divertisment dedicate celebrităților și culturii pop.

În cadrul pachetelor opţionale care cuprind canalele HBO, RCS & RDS introduce HBO2 în format HD atât în pachetul HBO, cât şi în pachetul HBO MaxPack. În cadrul pachetului HBO MaxPack va mai fi introdus şi noul canal Cinemax2, care oferă o gamă largă de filme şi seriale produse de marile studiouri internaţionale, din categoria celor premiate sau favorite ale festivalurilor de film.

Abonamentele Digi TV conţin, în funcție de pachetul ales, până la 100 de canale de televiziune, dintre care 30 sunt în format HD.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.