Bianca de la Amadeus îți arată cum să faci machiajul care este în vogă de Revelion Bianca de la Amadeus îți arată cum să faci machiajul care este în vogă de Revelion
Bianca Gavrilescu, frumoasa artistă din trupa Amadeus, câștigătoarea Miss Model România, ne arată cum se realizează unul din cele mai în vogă machiaje pentru... Bianca de la Amadeus îți arată cum să faci machiajul care este în vogă de Revelion

Bianca Gavrilescu, frumoasa artistă din trupa Amadeus, câștigătoarea Miss Model România, ne arată cum se realizează unul din cele mai în vogă machiaje pentru noaptea de Revelion.

Vedeta ne prezintă, alături de make-up artistul Marina Isfan cei patru pași pe care îi poate urma oricine pentru a ajunge la un asemenea rezultat.

1. Mai intâi, aplicăm fondul de ten în culoarea potrivită și concealerul, apoi le fixăm cu o pudră liberă, foarte fină.

bianca-amadeus-machiaj-revelion-1

  1. Desenăm baza machiajului cu ajutorul unui gel eyeliner sau cu creioane dermatograf. Ne folosim de culoarea maro închis în centru și în zonele de tranziție și negru în colțurile interne și externe ale pleoapei, pentru a crea efectul fumuriu.

bianca-amadeus-machiaj-revelion-2

  1. Aplicăm un glitter fin de culoare rece, în cazul acesta o nuanță turcoaz, pe zona centrală a pleoapelor superioară și inferioară. Aplicăm creion dermatograf negru pe conjunctivă. Completăm machiajul cu nuanțe de fard pământii pentru a uniformiza trecerile. Trasăm sprâncenele într-o formă naturală. Conturam pomeții și aplicăm iluminator.

bianca-amadeus-machiaj-revelion-3

  1. Pentru că este vorba de un machiaj de sezon, putem opta pentru un ruj într-o nuanță mai tare. Folosim o nuanță de roșu, peste care aplicăm un pigment sidefat. Adaugăm blush în obraji și mascara pe gene”, spune artista.

bianca-amadeus-machiaj-revelion-4

Bine de știut!

Bianca Gavrilescu face parte din trupa Amadeus de trei ani, timp în care a concertat în țări de pe trei continente și în cadrul unor evenimente exclusiviste în fața unor mari staruri internaționale, la Festivalul de Film de la Cannes, la deschiderea Bienalei de la Veneția, la Opera din Barcelona sau în cadrul show-ului casei Dior de la Monte Carlo.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.