Concurs: Câștigă un city break la Munchen Concurs: Câștigă un city break la Munchen
Pana pe 31 Decembrie 2016, Organizatia Germana pentru Turism in parteneriat cu Lufthansa are in derulare un concurs prin care invita participantii sa cunoasca... Concurs: Câștigă un city break la Munchen

Pana pe 31 Decembrie 2016, Organizatia Germana pentru Turism in parteneriat cu Lufthansa are in derulare un concurs prin care invita participantii sa cunoasca mai bine Germania ca destinatie de vacanta pornind de la tema de promovare a Germaniei in anul 2016, ‘Natura‘.

Concursul este disponibil pe pagina: http://bit.ly/2hR8uL4

Inscrierea in concurs dureaza doar cateva minute. Chestionarul include 5 intrebari despre Germania la care cei care isi doresc sa se inscrie in concurs trebuie sa raspunda. Daca se intampla sa nu cunoasca raspunsul, exista posibilitatea de a accesa informatii ajutatoare.

Toti participantii vor primi automat un voucher de 20 euro pentru orice zbor Lufthansa. Totodata se vor inscrie in lista pentru tragerea la sorti a marelui premiu, un city break la Munchen, pentru doua persoane, cu transportul si cazarea asigurate

Cateva informatii despre tema de promovare a anului 2016, Natura

  • 40% din suprafata Germaniei reprezinta zone protejate, arii conservate sau parcuri naturale.
  • Aproximativ o treime din suprafata totala a terenurilor din Germania reprezinta padure: „Padurea Germaniei” contine acum 90 de miliarde de arbori cu o varsta medie de 77 de ani.
  • Mai mult de 2,4% din suprafata Germaniei este acoperita de apa
  • Coasta Germaniei se intinde pe circa 1.200 de kilometri de-a lungul Marii Nordului si Marii Baltice. Cea mai mare dintre insulele germane este Rügen. In extremitatea nord-estica este situata insula Usedom, cu o suprafata de 445 km², pe care Germania o imparte cu Polonia.

Bine de știut!

Organizatia Germana pentru Turism este o institutie de stat ce promoveaza Germania ca destinatie turistica si are peste 30 de reprezentante in diferite tari. Reprezentanta din Serbia se ocupa de promovarea Germaniei in 6 tari, inclusiv Romania.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.