Ce coafuri trebuie să evitați de Crăciun! Ce coafuri trebuie să evitați de Crăciun!
Hairstylistul Cristi Pascu recomandă ca, de Crăciun, doamnele și domnioarele să adopte coafuri naturale și lejere, nicidecum cocurile și tapatul excesiv, ce transformă look-ul... Ce coafuri trebuie să evitați de Crăciun!

Hairstylistul Cristi Pascu recomandă ca, de Crăciun, doamnele și domnioarele să adopte coafuri naturale și lejere, nicidecum cocurile și tapatul excesiv, ce transformă look-ul ăntr-unul învechit și scorțos.

Specialistul explică în ce mod se poate aranja coafura pentru un aspect îngrijit, conform tendințelor momentului dar și tipului de eveniment la care se ia parte.

“Doamnele simt intens febra pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă, astfel că programările la saloanele de coafură s-au făcut deja de multă vreme. Ca și direcție stilistică, recomand ca, mai ales în seara de Crăciun, să se evite coafurile elaborate, cocurile exagerate, tapatul excesiv și accesoriile metalice”, declară Cristi Pascu.

coafuri-craciun-2

Pentru seara de Crăciun, Cristi Pascu recomandă o coafură simplă, lejeră, care sa fie complementară ținutei purtate.

“Look-ul natural, lejer și curat este în trend anul acesta. Se poartă părul ușor coafat, lăsat liber sau prins cu o agrafă sau un ac de păr discret. Se poartă buclele ușor retro, mai ales la petrecerile de Crăciun”, spune Cristi Pascu.

Pentru seara de Crăciun, hairstylistul recomandă și împletiturile, însă într-o formă mai simplă.

“Doamnele pot opta să-și împletească părul, fie pe lateral, fie la spate, prilej cu care pot folosi ace de păr sau agrafe simple și prețioase. Nu recomand împletiturile exagerate, de inspirație rusească”, mai spune Cristi Pascu.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.