Rezervările de pe mobil, creșteri de peste 100% în rândul utilizatorilor momondo Rezervările de pe mobil, creșteri de peste 100% în rândul utilizatorilor momondo
Site-ul de călătorii momondo relansează propria aplicație pentru Android, aducând îmbunătățiri la nivelul interfeței, designului și funcționalității, punând la dispoziție utilizatorului noi opțiuni de... Rezervările de pe mobil, creșteri de peste 100% în rândul utilizatorilor momondo

Site-ul de călătorii momondo relansează propria aplicație pentru Android, aducând îmbunătățiri la nivelul interfeței, designului și funcționalității, punând la dispoziție utilizatorului noi opțiuni de interacțiune.

Motorul independent și gratuit de căutare a ofertelor de călătorie momondo a observat în ultimul timp o creștere constantă în căutările făcute de utilizatori pe aplicația mobilă, de la accesări ale ofertelor la rezervări propriu-zise, căutări care au ajuns la +121% în T3/2016. Această creștere arată faptul că utilizatorii cunosc mai bine atât piața dispozitivelor mobile, cât și cum să folosească din ce în ce mai mult telefoanele pentru a rezerva un zbor sau a face plata lui. În prezent, 60% dintre utilizatorii momondo folosesc aplicația în planificarea călătoriilor.momondo-app_android-ro_1

Pentru a răspunde cerințelor publicului său din ce în ce mai prezent pe dispozitive mobile, momondo pune la dispoziție noi actualizări ale aplicației sale pentru ofertele de zboruri și hoteluri, aplicație disponibilă pe Android. Noua versiune vine cu îmbunătățiri la nivelul interfeței, designului și funcționalității și, totodată, pune la dispoziție noi opțiuni de interacțiune pentru utilizator.

Aplicația momondo a fost gândită ca o experiență digitală inovatoare care, în prezent, are o interfață cu structură mai clară și o nouă funcționalitate de navigare. Utilizatorii pot începe și, totodată, relua procesul de rezervare început în aplicație la orice căutare și, mai mult, își pot personaliza profilul prin intermediul aplicației, stabilind noi preferințe de logare. În plus, aplicația oferă opțiuni de căutare a ofertelor de zbor sau hotelurilor mult mai personalizate și targetate, cu filtre de căutare îmbunătățite, de exemplu în funcție de companiile de zbor, durata maximă de călătorie sau lanțurile hoteliere.

momondo-app_android-ro_2„Conform datelor noastre, consumatorii folosesc din ce în ce mai mult aplicații mobile pentru planificarea propriilor călătorii în întreaga lume. Facem cu toții parte dintr-un peisaj tehnologic care evoluează într-un ritm alert, prin urmare, atunci când vorbim de călătorii pasionați, observăm că aceștia caută în permanență soluții care sunt nu numai de natură progresivă, dar care în același timp oferă o experiență de călătorie convenabilă și fără prea multe probleme. Cea mai recentă versiune a aplicației noastre mobile vine să îmbunătățească în continuare experiența utilizatorului pasionat de călătorii, permițându-i să fie propriul său cel mai bun agent de călătorie, să găsească zborul sau hotelul perfect chiar și-atunci când se află pe picior de plecare “, a declarat Pernille Trolle Brøgaard, Mobile Product Manager momondo.

Actualizarea făcută este prima modificare majoră după 2014 în designul aplicației disponibile pe telefoanele Android. Versiunea iOS a aplicației momondo a fost actualizată în luna mai a acestui an.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.