5 gadgeturi “must have” pentru o vacanță reușită 5 gadgeturi “must have” pentru o vacanță reușită
Indiferent dacă planifici să îți petreci Sărbătorile de Iarnă într-o țară exotică și îndepărtată, pe pârtia de schi sau împreună cu cei dragi, în... 5 gadgeturi “must have” pentru o vacanță reușită

Indiferent dacă planifici să îți petreci Sărbătorile de Iarnă într-o țară exotică și îndepărtată, pe pârtia de schi sau împreună cu cei dragi, în jurul unei mese îmbelșugate, noi îți recomandăm câteva dispozitive care ți-ar putea fi de mare folos și pe care îți vei dori să le ai mereu cu tine.

HARD DISK sau SSD EXTERN

Dacă ești genul care face sute sau mii de fotografii în fiecare vacanță, cu siguranță vei aprecia soluția unui HDD extern pe care să îl umpli cu toate amintirile tale excepționale. În acest fel, nu va mai fi nevoie să sortezi sau chiar să ștergi nicio poză din colecție… cel puțin pentru o vreme 🙂

Modelul  HD710 de la ADATA are variante de 1TB sau 2 TB spațiu de stocare, USB 3.0 pentru transfer rapid și o carcasă protectoare, rezistentă la apă și praf.

Dacă îți dorești totuși ceva mai elegant și mai cool, îți recomandăm SSD-ul portabil de dimensiunea unei cutii de chibrituri: SE730. Este ultra-compact, are USB Type-C și atinge viteze de până la 500MB/s la scriere/citire de date. Poți sta fără griji chiar și pe pârtie, deoarece acest produs este rezistent la apă și la șocuri (Military Grade).

hd710-dust

iMemory Flash Drive

Tot din capitolul gadget-uri “must have”, de această dată pentru utilizatorii de iPhone, am descoperit un mic dispozitiv care îți va ușura viața, la propriu. AI920 este un dispozitiv de stocare extrem de mic și ușor, destinat în exclusivitate dispozitivelor IOS. Are mufă Lightning și USB 3.0, oferind un spațiu de stocare de 32GB, 64GB sau chiar 128GB.

Are un finisaj elegant, metalic, o grosime de doar 6.9 mm și cântărește numai 3.6 gr, fiind astfel extrem de ușor de depozitat și transportat. Pe lângă compatibilitatea produsului cu toate formatele photo, audio și documente importante, acesta suportă și înregistrarea video 4K, precum și iOS Live Photos, încurajând astfel utilizatorii să captureze momente memorabile. Beneficiază de o funcție de back-up one-touch prin care utilizatorul poate selecta conținutul dorit și la o apăsare de buton acesta va fi salvat imediat pe AI920.

ai920-rg-lanyard-128gb

TL-WR810N – router Wi-Fi de buzunar

TL-WR810N este un router Wi-Fi de buzunar, cu adaptor încorporat, fiind perfect pentru călătorii sau utilizarea acasă. Datorită designului compact și multiplelor moduri de operare, dispozitivul TL-WR810N satisface nevoile wireless în orice situație. Modul router creează instant o rețea wireless privată pentru a conecta mai multe dispozitive prin Wi-Fi. Este ideal pentru a fi folosit în hoteluri. Modul range extender extinde rețeaua Wi-Fi de acasă, pentru a îmbunătăți semnalul și a maximiza acoperirea.

Modul client permite dispozitivelor care necesită o conexiune prin fir să acceseze o rețea Wi-Fi existentă, iar modul access point creează o rețea wireless pentru dispozitive care folosesc Wi-Fi. TL-WR810N este dotat cu un port USB versatil pentru partajarea de date și încărcare. Prin portul USB poate fi conectat un dispozitiv de stocare pentru a partaja fișiere mari și conținut multimedia cu orice dispozitiv din rețea.

De asemenea, portul USB permite încărcarea rapidă (până la 5V/1A) a smartphone-urilor și tabletelor. Dispozitivul TL-WR810N de la TP-Link este disponibil în magazine pornind de la 123 de lei.

tl-wr810n

Căștile MDR-XB70BT de la Sony

Căștile wireless MDR-XB70BT au o autonomie impresionantă a bateriei de 9 ore și reprezintă cea mai bună opțiune pentru week-end sau pentru drumul către serviciu. Conectivitatea telefonului cu căștile prin Bluetooth și NFC simplifică audiția wireless. Utilizatorii pot folosi microfonul încorporat și suportul HD Voice pentru a prelua apeluri hands-free.

Aceste căști ultra-portabile pot fi reglate în spatele gâtului și redau un bass profund indiferent de locație. Ușoare și confortabile, asigură ore întregi de  activitate neîntreruptă și o acționare simplă de la cele trei butoane incluse.

Căștile MDR-XB70BT au un preț recomandat de 90 de euro și sunt disponibile pentru pre-comandă, în culorile albastru, negru sau roșu.

mdr-xb50bs_group_std

TL-PBG6700 – un power bank cu încărcare rapidă

TL-PBG6700 este un acumulator extern premium, cu design ultra compact și cu viteze de încărcare și reîncărcare ultra rapide. Bateria cu celule LG premium, specifică întregii serii de power bank-uri Vivid, asigură o durată de viață mai îndelungată dispozitivului. Astfel, power bank-ul oferă cu până la 30% mai multă energie chiar și în anotimpul rece.

Totodată previne pierderile de energie la încărcare pentru a alimenta mai multe dispozitive, într-un timp mai scurt. Astfel, TL-PBG6700 poate încărca un iPhone 6s de 3,3 ori, un Galaxy S7 de aproape 2 ori și iPad mini 4 o dată. Cu ajutorul tehnologiei Smart Charging, timpul de încărcare scade cu până la 65%. Astfel, un iPhone 6s Plus se încarcă în 150 de minute, față de 250 de minute cu un încărcător standard.

tp-link-tl-pbg6700

Reîncărcarea completă a bateriei durează doar 2,4 ore cu un încărcător de 5V/2.4A, față de 4,5 ore cât durează reîncărcarea altor echipamente power bank cu capacitate similară, dar care suportă doar încărcare la 5V/1A. Bateria externă oferă compatibilitate extinsă cu dispozitive iOS, Android, Windows și majoritatea dispozitivelor încărcate prin USB, de la telefoane, la dispozitive portabile. Power Bank-ul TL-PBG6700 costă aproximativ 97 de lei.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.