Sărbători red, ȋn stilul milanez, alături de Campari Sărbători red, ȋn stilul milanez, alături de Campari
Campari, iconicul aperitiv italian, te invită și ȋn acest sezon să adaugi atmosferei de sărbătoare un strop din vibe-ul milanez.Cu gustul său unic, care... Sărbători red, ȋn stilul milanez, alături de Campari

Campari, iconicul aperitiv italian, te invită și ȋn acest sezon să adaugi atmosferei de sărbătoare un strop din vibe-ul milanez.Cu gustul său unic, care se transformă ȋn functie de mixul ȋn care este folosit, evoluând dinspre amărui ȋnspre dulce, Campari este perfect pentru momentele petrecute lậngă familie și prieteni.

Descoperă ȋn magazine pachetul cadou*, special creat pentru sărbători, și ȋncearcă mixul recomandat pentru acest sezon. Ușor de realizat acasă, necesită doar cậteva ingrediente cheie și te transformă, ȋn cel mai scurt timp, ȋntr-un specialist ȋn cocktailuri spectaculoase. Bucură-te de băutura signature, Campari Tonic.

Ingrediente:

  • Campari
  • Apă tonică

Se amestecă ingredientele, apoi se toarnă ȋntr-un pahar inalt, cu gheață. O felie de portocală este asezonarea perfectă a cocktailului.

Pentru mai multe rețete, vizitează http://www.campari.com/int/en/cocktails/list/ și impresionează-ți prietenii cu cele mai inspirate combinații pe bază de Campari.

pachet-sarbatori

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.