Dezvoltare personala si joaca inteligenta la The Escape Room Dezvoltare personala si joaca inteligenta la The Escape Room
Ieri a avut loc lansarea oficiala a The Escape Room, un univers magic  in care poti sa te relaxezi, dar si sa te distrezi, in timp... Dezvoltare personala si joaca inteligenta la The Escape Room
Ieri a avut loc lansarea oficiala a The Escape Room, un univers magic  in care poti sa te relaxezi, dar si sa te distrezi, in timp ce iti testezi limitele. Putem sa spunem ca ai parte de un workshop de dezoltare personala extrem de eficient, la costuri minime.
Ai la dispozitie patru camere inedite, punctul comun il reprezinta faptul ca trebuie sa reusesti sa evadezi (din oricare dintre acestea) in mai putin de o ora. Insa, experienta in sine este realmente un castig pentru toti cei care o traiesc.
Ce se intampla practic aici? Timp de 60 de minute poti sa traiesti povestea lui Alice in Tara Minunilor. In mai putin de o ora trebuie sa o scapi pe tanara din mana maleficei regine sau, de ce nu, ai ocazia sa incerci sa iesi in viata din The Maze – un labirint din care numai mintile sclipitoare reusesc sa scape.

Si asta nu e tot. Vrei o nebunie iesita din comun? Asylum e ceea ce ai nevoie. Asta daca vei avea curajul sa-ti petreci o ora intr-o camera de azil psihiatric. O incercare care-ti poate dovedi ca limitele ni le punem singuri.

Ultima calatorie te va introduce in lumea lui Houdini. O experienta care te va scoate din zona ta de confort si iti va demonstra ca nu exista situatii care nu au iesire, trebuie doar sa ai curajul sa gasesti o idee geniala. Asta e diferenta dintre oamenii normali si cei care inoveaza.

”The Escape Room e potrivit pentru orice persoana dornica sa iasa din zona de confort. De exemplu, ca tot suntem la final de an, este varianta ideala de petreceri de companie. Asta daca managerii sunt pregatiti sa incerce ceva diferit fata de clasicele petreceri. Pe langa faptul ca oamenii se distreaza la maxim, comunica intre ei (si astfel de sudeaza echipa), un manager are ocazia sa vada cum reactioneaza cei pe care-i conduce. Afla care e omul care poate sa-si asume decizii in situatii de criza, cine se simte ca pestele in apa atunci cand o bomba sta sa explodeze. E posibil ca managerul sa aiba surprize uriase. Sa nu fie cel despre care el isi facuse impresia ca este cel mai bun angajat al sau. Exista in fiecare echipa un om extrem de competent, dar care nu e atat de guraliv ca altii si ramane in anonimat. Astfel, ai ocazia sa scoti la suprafata potentialul lui si sa-i incredintezi, in viitor, proiecte valoroase pe care sa le duca la bun sfarsit. Rezultatele unei astfel de expriente sunt numeroase, iar costurile sunt mult mai mici ca orice training existent in piata care nu stiu daca ti-ar putea livra asa multe beneficii”, spune Cristian Sevoiu, co-owner la The Escape Room.
”E bine de stiut ca The Escape Room este ideal chiar si pentru adolescenti. E o varianta extrem de sanatoasa la clasicele jocuri pe telefon/laptop sau alt gadget. In timp ce jocurile pe gadgeturi creaza dependenta, ii tine in casa si ii transforma in persoane antisociale, experienta pe care o vor trai la noi le ofera ocazia sa se puna in valoare, sa prinda incredere in ei, sa lucreze in echipa, sa comunice cu cei din jur. E un workshop de dezvoltare personala dar care poarta un nume mult mai atragator”, adauga Andrei Francisc Kiss, co-owner la The Escape Room.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.