Ce aranjamente florale sunt în trend de Crăciun Ce aranjamente florale sunt în trend de Crăciun
Iarna poate fi cel mai rece sezon, dar sunt inca atatea motive sa zambesti in lunile de iarna. Pentru ca este sezonul sarbatorilor, Olla... Ce aranjamente florale sunt în trend de Crăciun

Iarna poate fi cel mai rece sezon, dar sunt inca atatea motive sa zambesti in lunile de iarna. Pentru ca este sezonul sarbatorilor, Olla iti ofera o selectie incantatoare de cadouri si aranjamente florale pe care le poti trimite cu ocazia sarbatorilor sau pur si simplu pentru a arata persoanei dragi ca te gandesti la ea.  

Flori de bumbac in suport din scoarta de copac sau skimmia, eucalipt populus, scortisoara, steluta din cocos, lana, globuri. Clopotel delicat, inconjurat de plante proaspete si parfum de iarnă, in suport din scoarta de copac. Suna total diferit fata de ce v-ati fi gandit si imaginat, nu?

Si asta pentru ca floristii Olla poarta mereu cu ei imaginatia in tolba si nu puteau rata tocmai aceasta ocazie fara sa va propuna ceva cu totul si cu totul deosebit. Natural, dar in combinatii neasteptate, cu gust si inspiratie.

In plin trend in sezonul 2016-2017 sunt combinatiile de plante, flori si fructe precum: crinii de apartament cu afine, feriga arborescenta cu molid sau trandafiri si hortensii alaturi de boabe de sunatoare si ramuri de pin.

saniua-fuge-aranjament-cadou-craciun

Pentru cei mai clasici, apreciate sunt si aranjamentele florale simple, bazate pe maxim doua culori, cu flori clasice si elegante, care ies in evidenta, precum trandafirii albi sau gladiolele rosii.

Se poarta mult culoarea si combinatiile vii, suporturile fiind fie metalice si stralucitoare, fie suta la suta naturale, urmand trendul pornit inca din primavara.

Mai multe idei ingenioase puteti gasi aici.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.