Beauty Trends: Grenadille D’Afrique a ajuns și în Elysee Beauty Trends: Grenadille D’Afrique a ajuns și în Elysee
Al șaptelea parfum Aedes de Venustas explorează peisajele străvechi ale Africii, ca un tribut adus străvechiului abanos. Altfel spus, Grenadille D’Afrique a ajuns în Elysee.... Beauty Trends: Grenadille D’Afrique a ajuns și în Elysee

Al șaptelea parfum Aedes de Venustas explorează peisajele străvechi ale Africii, ca un tribut adus străvechiului abanos. Altfel spus, Grenadille D’Afrique a ajuns în Elysee.

Înființată în 1995 în Greenwich Village, universul în stil baroc al lui Karl Bradl și Robert Gerstner a fost mult timp paradisul iubitorilor de parfumuri.

Începând cu anul 2002, Aedes de Venustas (în traducere “Templu al frumuseții” în limba latină) a primit aclamații puternice și a obținut prestigiosul premiu Fragrance Foundation Award, devenind unul dintre cele mai respectate brand-uri de parfumerie ai ultimilor ani.

grenadille-dafrique-2

Grenadille d’Afrique

Noua creație a lui Alberto Morillas, Marele Maestru Parfumier, ne invită într-o aventură prin pădurile de abanos african… Descoperi la fiecare pas un nou miros, care te convinge să te afunzi și mai mult către inima pădurii, unde îți va fi dezvăluită o comoară ascunsă.

Ai tot ce îți trebuie ca să supraviețuiești: lemn, fum, pământ și cremene, în timp ce vanilia încălzită de acordurile de labdanum ține loc de așternut. Parfumul se găsește exclusiv in Elysee ! 100 ml/gr – 890 lei.

AEDES DE VENUSTAS – Discovery Set

O selecție a trei parfumuri excepționale. Mintea întreabă, dar inima deja știe… Găsim o nouă experiență care invită purtătorul într-o vrajă care nu a mai fost făcută până acum. Este prima atingere a AEDES DE VENUSTAS, o atingere care nu poate fi uitată niciodată…

iris_nazarena_bright-background_no-textIRIS NAZARENA – Misterios, mistic, senzual…

Specia rară de Iris Bismarckiana, cunoscută și cu numele de Iris Nazarena, este originară din munții din estul Nazaretului. Este cunoscută ca fiind o floare mistică, având o coloristică impresionantă: maro, mov și alb cu un miros foarte pudrat.

Ambreta împreună cu notele de pară, trandafir și mosc ofera parfumului o strălucire a zorilor care tocmai se ridică. Parfumul se găsește exclusiv in Elysee ! 100 ml/gr – 890 lei.

Fragrance Foundation Award2014 «Perfume Extraordinaire» Winner

oeillet_bengale_still-life-3ŒILLET BENGALE – O garoafă ce își dorește să devină un trandafir…

Acest parfum flamboyant care împrumută fațetele unui trandafir are o personalitate volatilă. Notele condimentate adăugate mirosului pudrat va dezlanțui o reacție în lanț. Parfumul se găsește exclusiv in Elysee ! 100 ml/gr – 890 lei.

copal-azur-euro-format-high-rezCOPAL AZUR – Hipnotic, spiritual și puternic…

Un parfum care ne invită pe o plajă din paradis, cu stânci minerale, iar notele de tămâie domină peisajul olfactiv, deschizându-ne “poarta către rai”.

Deoarece rășina de copal nu poate fi folosită ca ingredient în parfumerie, trei extracte diferite de frankincense sunt folosite ca note de bază, reprezentând 30% din formula extravagantă. Parfumul se găsește exclusiv in Elysee ! 100 ml/gr – 890 lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.