Studio 20 a deschis două noi videochat-uri în Bucureşti şi Craiova Studio 20 a deschis două noi videochat-uri în Bucureşti şi Craiova
Studio 20 a deschis încă două studiouri glamour în sistem franciză, unul în Bucureşti şi unul în Craiova. Investiţia totală a celor două studiouri... Studio 20 a deschis două noi videochat-uri în Bucureşti şi Craiova

Studio 20 a deschis încă două studiouri glamour în sistem franciză, unul în Bucureşti şi unul în Craiova.

Investiţia totală a celor două studiouri este de 500.000 euro. Cele două studiouri au o suprafaţă totală de 2000 mp şi numără peste 50 camere amenajate pe diferite teme în care pot lucra până la 200 de modele.

Am gândit aceste spaţii dedicate modelelor nu ca un loc de muncă, ci ca un loc de recreere, un loc în care ele să fie relaxate, pentru că în acest tip de job, asta contează cel mai mult. Acest mediu, la care se adauga trainingurile permanente pe care le tinem cu fiecare model în parte, ne-au adus nouă, francizei Studio 20 și lor, câștiguri însumate de peste 3 milioane de euro în 2015”, a declarat Robert Vanderty, Manager Studio 20.

Studio 20 Bucureşti Unirii

Noul Studio 20 din capitală este situat în zona Unirii şi are o suprafaţă de 150 mp. În toate cele 35 camere lucrează peste 100 modele feminine. Estimăm venituri de peste 1 milion de euro pentru acest studio în următorul an.

„Este vorba despre una dintre puținele afaceri de export, fără probleme cu încasările, în plină ascensiune în România şi în Bucureşti. Pentru că resursa umană este relativ ușor de găsit și ușor de fidelizat, asta și datorită venitului stabil și peste media veniturilor din România, ne-a fost ușor să găsim noi investitori pentru cel mai mare studio din București și din Europa”, continuă Robert Vanderty.

Robert Vanderty, managerul Studio 20

Robert Vanderty, managerul Studio 20

Studio 20 a ajuns şi în Oltenia

Reţeaua Studio 20 a mai deschis un studio şi în zona de Sud-Vest a ţării, la Craiova. Studio 20 din Craiova are o suprafaţă de 500 mp. Cele 35 de modele care lucrează aici beneficiază de 15 camere luxoase, perfecte pentru practicarea terapiilor sociale. Estimăm că modelele care vor lucra aici vor avea încasări totale lunare de peste 350.000 euro în următorul an.

Bine de știut!

Până în prezent, Studio 20 operează 7 studiouri de videochat în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Los Angeles şi acum şi în Craiova. Franciza Studio 20 se poate multiplica în orice oraş mare sau mediu din România sau din lume. Cu o investiție între 100 și 200 mii de euro se poate rula anual un milion de euro. Profitul brut poate ajunge la 200 de mii de euro pe an.

Francizaţii participă cu întreaga echipă la traininguri de 4 săptămâni în studioul pilot și apelează la sistemul naţional de recrutare, care garantează că studioul va fi la capacitate maximă după mai puțin de un an.

Piaţa mondială în care activează Studio 20 este estimată la 10 miliarde de dolari pe an. Din calculele necesare constituirii caietului de franciză Studio 20, reiese că piaţa autohtonă de profil a depăsit 150 de milioane de euro. Aceasta creşte permanent şi se poate dubla în următorii 3 ani.

 • Angajare Studio

  12/07/2017 #1 Author

  Este de apreciat faptul ca studipurile investesc in promovarea lor pentru ca numai asa isi pot fideliza angajatele si atrage noi modele.

  Reply

 • Allison

  29/09/2017 #2 Author

  Si in Oltenia este cererea detsul de mare pentru acest domeniu de munca, multe fete aleg sa vina in capitala pentru a lucra la studiourile mari de videochat.

  Reply

 • Tania

  25/06/2018 #3 Author

  Majoritatea oraselor sunt o tinta buan pentru a angaja femei in acest domeniu, mai ales ca multe dintre ele nu au posibilitatea de a se muta intr-un oras asa de mare ca si capitala.

  Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.