Emisiunile speciale de Crăciun la TVPaprika Emisiunile speciale de Crăciun la TVPaprika
În luna cadourilor, TV Paprika dezvăluie secretele celor mai cunoscuți bucătari, pentru ca mesele festive de sărbători să fie bogate, gustoase și pe placul... Emisiunile speciale de Crăciun la TVPaprika

În luna cadourilor, TV Paprika dezvăluie secretele celor mai cunoscuți bucătari, pentru ca mesele festive de sărbători să fie bogate, gustoase și pe placul tuturor invitaților!

Din 5 decembrie de la ora 20:30, James Martin ne destăinuie din timp, pe parcursul a șase episoade, numeroase trucuri şi idei ingenioase prin care putem economisi timp şi nervi în toiul pregătirilor pentru sărbători şi putem avea o masă festivă plină de bucate fantastice, în Delicii de Crăciun cu James Martin.

7266df1bc06de1fcebd10b4a6ea26189Pentru că în perioada sărbătorilor bucătăria este una dintre principalele scene ale pregătirilor pentru Crăciun, la fiecare familie, planificarea cinei festive pentru musafiri începe cu câteva săptămâni înainte de sărbători.

În emisiunile de Crăciun ale TV Paprika, prezentatorii noştri populari – Bede Róbert, Dános Tamás, Havas Dóra şi Jókuti András – vă ajută în alcătuirea unui meniu festiv şi vă oferă idei practice astfel încât perioada sărbătorilor de iarnă să fie mai puţin tumultuoasă şi plină de bucurie. Urmăriți Crăciunul la Paprika din 17 decembrie, de la ora 17:00.

67df044709602a3eb2ea7e4e70ef268fÎn data de 19 decembrie de la ora 20:30, nu ratați emisiunea specială de o oră cu îndrăgita Nigella Lawson în Crăciunul cu Nigella.

În această ediţie specială de o oră, Nigella dezvăluie telespectatorilor câteva trucuri simple ca “bună ziua” prin care prepararea bucatelor pentru sărbători devine o îndeletnicire relaxantă şi distractivă, în spiritul Crăciunului. Desigur, şi de această dată, Nigella prezintă numeroase feluri de mâncare festive după reţete practice care promit un răsfăţ al simţurilor.

paprika-2Următoarea zi, pe 20 decembrie de la ora 20:30 este rândul marelui Jamie Oliver să ne dezvăluie cele mai bune rețete și cele mai ascunse trucuri pentru ca masa de sărbători să devină un deliciu.

Ajunul Crăciunului cu Jamie este un program de Crăciun obligatoriu, în care Jamie Oliver „serveşte” telespectatorilor idei convingătoare, şiretlicuri şi trucuri pentru deliciul papilelor gustative şi o atmosferă de Crăciun fără stres. Putem să spunem adio fripturilor prea moi sau pieptului de curcan prea uscat!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.