ADATA lansează noul power bank A10050QC   ADATA lansează noul power bank A10050QC  
ADATA Technology anunță astăzi lansarea power bank-ului A10050QC, cel mai rapid accesoriu de încărcare lansat de companie până în acest moment. Produsul utilizează tehnologia... ADATA lansează noul power bank A10050QC  

ADATA Technology anunță astăzi lansarea power bank-ului A10050QC, cel mai rapid accesoriu de încărcare lansat de companie până în acest moment. Produsul utilizează tehnologia integrată Qualcomm Quick Charge 3.0 pentru a accelera încărcarea bateriei și dispune de două porturi de ieșire – un conector USB-C și un conector USB-A. Intrarea este USB-C. Power bank-ul de 10050mAh are un design texturat, galvanizat, pentru prindere ușoară, utilizează celule premium Panasonic, fabricate în Japonia, și oferă protecție multiplă pentru siguranța utilizatorilor, a dispozitivelor și a mediului înconjurător.

Qualcomm Quick Charge 3.0: încărcare de până la 4 ori mai rapidă decât power bank-urile generice

ADATA a creat A10050QC în jurul tehnologiei Quick Charge 3.0. Astfel, power bank-ul este cu 40% mai eficient din punct de vedere energetic față de produsele care utilizează tehnologia anterioară Quick Charge 2.0 și poate reîncărca dispozitive selectate de până la patru ori mai rapid decât power bank-urile cărora le lipsește implementarea Quick Charge. A10050QC poate încărca un smartphone de 5” de la 0% la 80% în doar 30 de minute.

Două porturi, confort sporit și încărcare/descărcare sincronizată

Cele două porturi de ieșire oferă flexibilitate sporită deoarece utilizatorii pot încărca două dispozitive simultan. În plus, power bank-ul are ieșiri USB-C și USB-A pentru compatibilitate crescută. Ieșirea USB-C suportă până la 18W, pentru a accelera încărcarea, iar cele două porturi pot livra împreună 4.6A (power bank-urile tipice livrează 2.1A).

A10050QC are încărcare/descărcare sincronizată, ceea ce înseamnă că poate fi reîncărcat în condiții de siguranță în timp ce încarcă alte dispozitive. Pentru încărcarea rapidă a power bank-ului în sine, intrarea suportă până la 2.5A – mai mare decât la alte produse similare, oferind astfel perioade mai scurte de reîncărcare.

Control inteligent al voltajului

Pe lângă Quick Charge 3.0, inginerii ADATA au încorporat în A10050QC și tehnologia INOV (Intelligent Negotiation for Optimum Voltage). Power bank-ul detectează activ dispozitivele conectate și alternează între operațiuni de 5V și 12V, pentru a maximiza eficiența energetică, pentru a reduce încălzirea și pentru a prelungi durata de viață a celulelor.

Componente premium și cele mai înalte standarde de siguranță

A10050QC este echipat cu celule Panasonic fabricate în Japonia și circuite proprietare ADATA, fabricate în Taiwan, care asigură protecție multiplă la încărcare, descărcare, supratensiune, supraîncălzire și scurt- circuitare. Design-ul elegant, texturat și galvanizat, ajută la o prindere ușoară a produsului, dar și la sporirea rezistenței la foc și impact, fiind testat să asigure funcționare de durată, în deplină siguranță.

Bine de știut!

ADATA Technology, unul din cei mai mari furnizori de module DRAM și dispozitive Flash USB din lume, oferă soluții complete de stocare ce includ carduri de memorie, solid state drives și hard disk-uri portabile.

Produsele ADATA includ, de asemenea, soluții portabile de încărcare pentru dispozitivele mobile, compania fiind și un furnizor major de soluții avansate de iluminare cu LED. Produsele ADATA continuă să acumuleze recunoaștere internațională din partea unor organizații precum iF Design Awards (Germania), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonia), Best Choice of Computex Awards și Taiwan Excellence Gold Awards. Sloganul companiei Love, Life, Dreams încorporează valorile brand-ului ADATA și rolul produselor inovative de stocare în căutarea de idei universal prețuite.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.