Happy Day și Happy Night vin cu ediții tematice de Crăciun, pe Happy Channel Happy Day și Happy Night vin cu ediții tematice de Crăciun, pe Happy Channel
Din 5 decembrie, emisiunile Happy Day și Happy Night, difuzate în timpul săptămânii, de la 16:30, respectiv 23:20, vin cu ediții tematice de Crăciun, pe... Happy Day și Happy Night vin cu ediții tematice de Crăciun, pe Happy Channel

Din 5 decembrie, emisiunile Happy Day și Happy Night, difuzate în timpul săptămânii, de la 16:30, respectiv 23:20, vin cu ediții tematice de Crăciun, pe Happy Channel. 

Magia sărbătorilor de iarnă învăluie Casa Happy, iar înăuntru se ascultă cele mai frumoase colinde. În fiecare zi, până la Crăciun, în cadrul emisiunilor Happy Day și Happy Night, telespectatorii vor fi întâmpinați de prezentatori cu povești despre frumusețile acestei lumi, povești de viață din care cu toții avem de invățat, spuse la gura sobei, în jurul bradului.

Luni, 5 decembrie, ziua în care s-a născut Walt Disney acum 115 ani, telespectatorii vor viziona la Happy Day, de la 16:30, un material special despre creatorul unor povești nemuritoare. Generații întregi de copii au crescut cu personajele fascinante marca Disney, precum: Albă ca Zăpada, Alice în Țara Minunilor, Peter Pan, Cenușăreasa sau Mickey Mouse.

Iar de la 23:20, înainte să-și pregătească ghetuțele, telespectatorii va afla la Happy Night, pe Happy Channel, povestea magică a lui Moș Nicolae. Tot atunci, cei din fața micilor ecrane sunt invitați la o lecție de stil cu Criss și Stephan Pelger, unde vor învăța cum să își aleagă ținutele pentru petrecerile de Crăciun. Despre toate acestea și multe alte subiecte speciale dedicate sărbătorilor de iarnă, pe Happy Channel!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.