Lili Sandu este V Reporter în show-urile live Vocea României! Lili Sandu este V Reporter în show-urile live Vocea României!
Lili Sandu se alătură, începând de vinerea aceasta, echipei Vocea României în calitate de V Reporter! Frumoasa actriţă le va aduce românilor cele mai... Lili Sandu este V Reporter în show-urile live Vocea României!

Lili Sandu se alătură, începând de vinerea aceasta, echipei Vocea României în calitate de V Reporter! Frumoasa actriţă le va aduce românilor cele mai tari informaţii din camera magenta în show-urile live şi va fi alături de concurenţi, ajutându-i să treacă peste emoţii.

“Am urmărit întotdeauna Vocea României cu mare drag, pentru că este minunat să vezi cum se poate schimba destinul unor oameni muncitori și foarte talentați atunci când sunt îndrumați de cei mai bun artiști ai momentului: Tudor Chirilă, Loredana, Smiley și Marius Moga. Sunt extrem de fericită să mă reîntorc pe micul ecran cu acest proiect la Pro TV, în care rolul meu va fi acela de a îi susține moral și de îi încărca cu energie pozitivă pe concurenți, și, totodată, de a transmite din camera magenta emoțiile și bucuria lor către juriu și către telespectatori. Fără îndoială, vom avea parte de un show grandios, standardul este foarte ridicat și așteptările pe măsură, datorită vocilor excepționale ale celor rămași în competiție. Ne vedem vineri, de la 20:30! Până atunci, La mulți ani, România! La mulți ani, Pro TV!”, a spus Lili extrem de încântată de noua provocare.

lili-sandu-1

Actriţă şi cântăreaţă, Lili Sandu este cunoscută pentru filmele şi serialele în care a jucat, dar şi pentru melodiile interpretate. Şase luni a studiat actoria în Los Angeles, alături de nume importante din cinematografia internaţională, în primăvară a luptat pentru titlul de Fermierul anului în Ferma vedetelor, fiind unul dintre finalişti, iar începând de vinerea aceasta, Lili le va transmite telespectatorilor cele mai proaspete informaţii din backstage de la Vocea României.

În show-urile live Vocea României, telespectatorii vor urmări un spectacol magnific, cele mai bune momente create de concurenţi împreună cu cei patru antrenori, Tudor, Loredana, Smiley şi Moga, iar V Reporter-ul Lili Sandu va aduce noutăţi din culise şi îi va ţine în permanenţă pe români conectaţi la atmosfera din camera magenta.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.