Norbert Ebinger preia managementul D-Link România Norbert Ebinger preia managementul D-Link România
D-Link, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de rețea, soluții pentru automatizarea casei și supreveghere video IP la nivel mondial, îl numește... Norbert Ebinger preia managementul D-Link România

D-Link, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de rețea, soluții pentru automatizarea casei și supreveghere video IP la nivel mondial, îl numește pe Norbert Ebinger Manager D-Link România. Norbert Ebinger, care în prezent deține poziția de District Manager pentru Ungaria, România și Bulgaria în cadrul D-Link Europe, va prelua și managementul operațiunilor din România, decizie efectivă imediat. Aceasta preia conducerea companiei de la Laurențiu Trocan și va coordona activitățile de la Budapesta.  

Norbert Ebinger este alături de echipa D-Link Europe de aproape cinci ani și are o vastă experiență în poziții de management ocupându-se de operațiunile companiei în Ungaria, Cehia și Slovacia înainte de a prelua în 2016 poziția de District Manager pentru Ungaria, România și Bulgaria. Înainte de a se alătura companiei D-Link, Norbert a ocupat poziții de vânzări și management în cadrul ZyXEL Communications Corp, unul dintre cei mai importanți producători de soluții broadband pentru furnizorii de servicii internet.

“Aștept cu nerăbdare provocările care vin odată cu numirea mea ca Manager D-Link România. Voi continua să implementez strategia globală D-Link, şi anume consolidarea relaţiilor comerciale cu importatorii şi distributorii, crearea de noi canale de vânzare, consolidarea şi dezvoltarea relaţiilor comerciale cu partenerii tradiţionali din retail şi online. Punctele noastre forte sunt produsele și serviciile noastre, dar mai ales echipa, care este foarte experimentată. Piața din România este într-o continuă evoluție, cu un mare potențial de creștere. Împreună vom depune toate eforturile pentru a veni în întâmpinarea nevoilor partenerilor nostri”,  declară Norbert Ebinger.

norbert-ebinger-photo

Strategia D-Link la nivel global, dar şi local este de a-și consolida poziția ca producător și funizor de soluții pentru companii și utilizatori individuali, dar și ca furnizor de servicii.

D-Link are un portofoliu extins de echipamente de reţelistică, supraveghere video, gama de produse smart office și mydlink Home care permit realizarea de automatizări pentru diferite procese prin intermediul unor dispozitive conectate la internet. De asemenea, D-Link investeşte în mod constant în produse şi servicii cloud.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.