Voluntarii Mondelez România, alături de copiii defavorizați Voluntarii Mondelez România, alături de copiii defavorizați
Angajații Mondelez România au fost și anul acesta alături de copiii de la Centrul de zi al Asociației „Ana și copiii”, oferindu-le cadouri și... Voluntarii Mondelez România, alături de copiii defavorizați

Angajații Mondelez România au fost și anul acesta alături de copiii de la Centrul de zi al Asociației „Ana și copiii”, oferindu-le cadouri și ajutându-i să locuiască într-un mediu curat.

Voluntarii Mondelez România au pregătit pachete cu haine pentru cei mici și dulciuri, iar o parte dintre ei au ajutat la zugrăvirea centrului de zi „Ana și copiii”. Aproape jumătate din angajații Mondelez România, din București, au participat la o licitație cu „bucate alese” pregătite de un grup de voluntari.

Banii obținuți în urma licitației au fost folosiți pentru a achiziționa materialele necesare pentru a zugrăvi interiorul centrului, în care cei 50 de copii din familii sărace vin în fiecare zi pentru a primi consiliere școlară, suport psihologic și a participa la activități recreative.

Pentru al treilea an consecutiv, colegii noștri și-au dorit să fie alături de copiii de la Centrul de zi „Ana și copiii”. În acest an, voluntarii Mondelez România au sprijinit o frumoasă inițiativă de a crea un mediu curat și prietenos pentru cei mici. La finalul zilei, echipa noastră, deși obosită din punct de vedere fizic, a plecat cu sentimentul că a făcut ceva folositor pentru copii, manifestându-și dorința de a participa și anul viitor la alte acțiuni de voluntariat

Doina Cavache, Corporate Affairs Manager, Mondelez România

Acțiunile Mondelez România fac parte dintr-o inițiativă la nivel global „Luna voluntariatului”. Ca parte a misiunii sale de a proteja „well-being”-ul oamenilor și planeta, Mondelēz a dedicat luna octombrie responsabilității și grijii față de comunitate, motivându-i astfel pe angajați să răspundă apelului de a promova prin diferite proiecte un stil de viață sănătos, bunăstarea comunității și dezvoltarea angajaților.

Bine de știut!

Mondelēz International, Inc. (NASDAQ: MDLZ) este lider mondial în industria snack-urilor, cu venituri pro formă de peste 30 de miliarde de dolari. Creând momente delicioase de bucurie în 165 de ţări, Mondelēz International este lider mondial în segmentele de biscuiţi, ciocolată, gumă de mestecat, bomboane şi băuturi instant, deţinând mărci ce valorează miliarde de dolari, precum biscuiţii Oreo, LU şi Nabisco; ciocolata Cadbury, Cadbury Dairy Milk şi Milka; guma de mestecat Trident şi băutura instant Tang.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.