Johan Rogiers, Horia Chioseaua și Christian Dumolin pun bazele Millstone Developments Johan Rogiers, Horia Chioseaua și Christian Dumolin pun bazele Millstone Developments
Doi dintre cei mai buni profesioniști din imobiliare în România – Johan Rogiers și Horia Chioseaua – alături de Christian Dumolin, fondatorul Koramic Real... Johan Rogiers, Horia Chioseaua și Christian Dumolin pun bazele Millstone Developments

Doi dintre cei mai buni profesioniști din imobiliare în România – Johan Rogiers și Horia Chioseaua – alături de Christian Dumolin, fondatorul Koramic Real Estate Belgia, se reunesc sub un nou nume – Millstone Developments.

Astfel, cei trei creează o companie a cărei ambiție este să devină lider în dezvoltarea proiectelor imobiliare prietenoase cu mediul înconjurător, combinând stilul, confortul și calitatea. Compania pornește la drum cu planuri pentru două proiecte a căror dezvoltare va începe în 2017: un complex rezidențial pe lacul Grivița și o clădire-boutique de birouri lângă Aeroportul Otopeni.

România este o piață în continuă dezvoltare din punct de vedere imobiliar și, deși vedem proiecte noi în fiecare an, lipsește un model sustenabil. Am creat Millstone Developments pentru că știm că avem mult de oferit pe acest plan, după numeroși ani în industrie, și vrem să oferim un exemplu, dezvoltând proiecte de nișă, dar cu un grad ridicat de sustenabilitate și livrând proiecte de calitate, certificate BREEAM.”, spune Johan Rogiers, Partener Fondator al Millstone Developments.

În acest moment, compania opereză în București și va demara lucrările la cele două proiecte la începutul anului 2017, estimând o valoare de piață cumulată de 34 de milioane de euro.

“Proiectele noastre combină standarde înalte de construcție cu design modern, în locații premium. Construim pe valori tradiționale solide și dezvoltăm proprietăți sustenabile, pentru că ne dorim case confortabile și birouri inspiraționale. Ne-am stabilit obiective înalte și plănuim să remodelăm piața și să urmăm cele mai înalte standarde internaționale în București. ”, adaugă Johan Rogiers.

Flanders Fields Residences’, aflat pe Lacul Grivița, oferă în primă fază 44 de unități în 3 clădiri, cu o suprafață totală construită de 4.400 mp. Terenul pe care se va dezvolta întregul proiect are 26.000 mp, în timp ce suprafața utilizată pentru prima faza are aproximativ 5.300 mp.

Proiectul va oferi spații verzi, grădini interioare pentru familiile ce vor locui în ansamblu, costuri scăzute de întreținere și o comunitate strânsă. Peste 60 de locuri de parcare sunt alocate proiectului și 300 mp de spațiu comercial sunt incluși în prima fază, oferind acces facil la servicii și spații de shopping. Apartamentele au o suprafață construită de la 62 mp la 140 mp, cu terase spațioase, iar la parter oferă o grădină privată.

Proiectul de birouri de lângă Aeroportul Internațional Otopeni, ‘Skybox‘, va fi o oportunitate foarte bună pentru afacerile care au nevoie de proximitatea de aeroport. Dezvoltarea se va concentra pe eficiență și accesibilitate internațională, cu soluții arhitecturale și de design creative, care vor evidenția proiectul în termeni de costuri și specificații tehnice. Suprafața construită totală este de 5.000 mp pe 2 niveluri, în timp ce parterul va găzdui 120 de locuri de parcare.

“Toate marile aeroporturi internaționale au birouri eficiente în apropiere. Credem că și comunitatea de business din București va vedea beneficiul unui birou care funcționează ca o fereastră către restul lumii.“ spune Johan Rogiers despre clădirea Skybox.

Echipa operațională are 4 membri:

  • Johan Rogiers, Partener Fondator: Este Senior Strategic Management & Board Member în mai multe organizații din sectorul imobiliar și servicii conexe și are o experiență de peste 17 ani pe piața din România. Johan este de asemenea partener fondator al Liebrecht & Wood Group și Fashion House Group SRL, partener 25% la West Park Retail, precum și partener fondator la Wizmo.ro, o nouă platformă de real estate din România.
  • Horia Chioseaua, Partener Fondator & Managing Director: Este unul dintre cei mai experimentați profesioniști din piață ce deține și funcția de Managing Director la Blackwood Property Management. Chioseaua a fost partener la Liebrecht & Wood România și a făcut parte din echipa responsabilă pentru numeroase proiecte imobiliare premiate. După mai mulți ani în cadrul unor companii de avocatură de succes, el are o experință solidă în domeniul juridic. În cadrul Millstone Developments se va ocupa de managementul operațiunilor.
  • Christian Dumolin, Partener Fondator: Dumolin a fost implicat de-a lungul timpului în crearea mai multor parteneriate puternice. Cu experiență în dezvoltarea imobiliară, el este fondatorul Koramic Real Estate, companie ce construiește proiecte tailor-made, supervizând întreg proccesul de dezvoltare, de la obținerea permiselor și până la finalizare.
  • Nicoleta Radu, MRICS, Business Development: Cu peste 16 ani de experiență în real estate management, Nicoleta are experiență în crearea și implementarea de programe locale și regionale pentru dezvoltări și investiții imobiliare. Ea este membră a Royal Institute of Chartered Surveyors încă din 2009, iar în cadrul companiei se va ocupa de business development, marketing și vânzări.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.