ULTIME CAVIAR+ HAIR RENEW, îngrijire bogată cu extract prețios din caviar pentru un păr tânăr și revitalizat ULTIME CAVIAR+ HAIR RENEW, îngrijire bogată cu extract prețios din caviar pentru un păr tânăr și revitalizat
Părul obosit și deteriorat are nevoie de atenție sporită și îngrijire suplimentară, cu cele mai bune ingrediente. Noua gamă pentru îngrijirea părului, essence ULTIME... ULTIME CAVIAR+ HAIR RENEW, îngrijire bogată cu extract prețios din caviar pentru un păr tânăr și revitalizat

Părul obosit și deteriorat are nevoie de atenție sporită și îngrijire suplimentară, cu cele mai bune ingrediente. Noua gamă pentru îngrijirea părului, essence ULTIME CAVIAR+ HAIR RENEW de la Schwarzkopf, creată în colaborare cu Claudia Schiffer, un simbol al frumuseții pe plan internațional, va oferi părului tău un aspect frumos  și revitalizarea de care are nevoie. Formula prețioasă ce conține extract bogat din caviar redă părului proprietățile care îl mențin tânăr, având în același timp o strălucire sănătoasă, rezistență și flexibilitate.   

Cunoscut ca fiind un ingredient nobil și rar, caviarul pur este faimos în industria de beauty pentru efectele sale revitalizante asupra părului și pielii, precum și pentru concentrația mare de vitamine, proteine, acizi grași omega 3, aminoacizi prețioși și oligoelemente.

SK_Ultime_Caviar_A3@DM_082016-CFiind unul dintre cele mai hrănitoare și, totodată, prețioase ingrediente cosmetice din lume, caviarul este eroul natural al frumuseții. Noua linie CAVIAR+ HAIR RENEW de la essence ULTIME, îmbogățită cu extract de caviar,oferă îngrijire pentru un păr tânăr și revitalizat.

Formula regenerează celulele părului și îi oferă acestuia rezistență, elasticitate, strălucire și flexibilitate, ajutând în profunzime părul obosit și deteriorat să își recapete sănătatea și frumusețea. „Gama ULTIME CAVIAR+ HAIR RENEW este un lux veritabil pentru păr, ajutându-l să arate frumos tot timpul”, a declarat Claudia Schiffer, manechin internațional care a contribuit la dezvoltarea noii game de îngrijire a părului essence ULTIME. „Femeile pentru care este important ca produsele folosite să conțină ingrediente speciale, care să le ofere îngrijire de top se vor îndrăgosti de CAVIAR+ HAIR RENEW”, a mai completat starul.

Noua gamă de la essence ULTIME conține esențe bogate de perle, pantheol, proteine delicate și keratine pentru a hrăni toate componentele firului de păr. Acest lucru ajută la refacerea peliculei protective de lipide a părului pentru ca acesta să arate tânăr.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.