Travel Trends: 8 zile de promoții la Ryanair Travel Trends: 8 zile de promoții la Ryanair
Operatorul de transport aerian Ryanair, una dintre cele mai importante companii de pe piața de profil, lansează începând de astăzi (21 noiembrie) ‘Săptămâna Cyber’,... Travel Trends: 8 zile de promoții la Ryanair

Operatorul de transport aerian Ryanair, una dintre cele mai importante companii de pe piața de profil, lansează începând de astăzi (21 noiembrie) ‘Săptămâna Cyber’, cea mai mare promoție a sa din toate timpurile.

Astfel, compania oferă 8 zile de vânzări promoționale pe pagina web www.ryanair.com și aplicația pentru mobil Ryanair.

Dând startul astăzi cu o promoție uriașă de Anul Nou, Ryanair a scos la vânzare 250.000 de locuri de la 9.99€ din peste 400 de rute, pentru călătorii în ianuarie și februarie, care pot fi rezervate până la miezul nopții, astăzi. (ora 24:00 GMT, Luni).

“Temperaturile au scăzut și odată cu ele și tarifele noastre, iar noi lansăm “Săptămâna Cyber”, săptămâna noastră de vânzări promoționale cea mai mare din toate timpurile. Avem 8 zile de promoții incredibile pe pagina web Ryanair.com și pe aplicație, oferind cele mai bune oferte pentru călătoriile cu avionul din Europa”, spune Robin Kiely, Ryanair.

Clienții trebuie să stea cu ochii pe Ryanair.com și paginile de Facebook și Twitter ale Ryanair pentru cele mai fierbinți oferte din Săptămâna Cyber, unde tarifele reduse ale Europei tind să devină și mai mici.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.