Școala de televiziune JUNIOR INTERNATIONAL vine și în România Școala de televiziune JUNIOR INTERNATIONAL vine și în România
Școala de televiziune JUNIOR INTERNATIONAL cu sediul la Londra, lansată pentru copiii românilor de pretutindeni în urmă cu trei ani, vine și în România.... Școala de televiziune JUNIOR INTERNATIONAL vine și în România

Școala de televiziune JUNIOR INTERNATIONAL cu sediul la Londra, lansată pentru copiii românilor de pretutindeni în urmă cu trei ani, vine și în România. Primul studio se lansează la București în data de 19 noiembrie 2016, de la ora 11.00 am, în zona Foișorul de Foc.

Educația nu este un lux, este o necesitate! În societatea modernă în care trăim, școala tradițională are nevoie de o completare, iar noi oferim o altă viziune despre procesul învățăturii. Proiectul a apărut ca urmare a nevoii de a păstra tradițiile, cultura și limba română în context internațional.

Experiența acumulată în diaspora ne-a ajutat să înțelegem mai bine nevoile românilor de pretutindeni. Proiectul educațional compus din mai multe noțiuni esențiale dezvoltării copiilor vine acum și în România, cu scopul de a îmbogăți societatea noastră cu elemente din mediul internațional.

nov19

Preocupările școlii JUNIOR INTERNATIONAL sunt strâns legate de îmbunătățirea educației copiilor pe mai multe direcții – cunoașterea individuală, dezvoltarea personală, comunicarea în cadrul grupului, vorbirea în public, competiții de cultură generală cu premii, educație financiară, prezentare vizuală, comunicare în televiziune, arta filmării, networking, leadership, storytelling, story writing, dicție.

JUNIOR INTERNATIONAL TV este mai mult decât o școală, este un trend, o comunitate adresată părinților moderni, părinților model, ei fiind ghizii adulților de mâine. Copiii sunt atât de importanți, încât lumea pe care o creează merită cunoscută chiar prin intermediul lor. Creativitatea este o abilitate unică. În context potrivit fiecare copil poate fi excepțional.

Proiectul se adresează juniorilor cu vârste între 6 si 13 ani, iar cursurile au loc în fiecare sâmbătă, în intervalul orar 10.00 – 17.00, în funcție de grupa de vârstă. Te așteptăm cu drag la lansare în Str. Vaselor nr. 40, București.

junior-rom

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.