New Trends: The Mix – fine dining urban! New Trends: The Mix – fine dining urban!
Nu-i așa că vi se întâmplă destul de des să aveți momente în care să vă întrebați… noi unde mai ieșim astă seară? Sau…... New Trends: The Mix – fine dining urban!

Nu-i așa că vi se întâmplă destul de des să aveți momente în care să vă întrebați… noi unde mai ieșim astă seară? Sau… ce local nou s-a mai deschis în orașul asta?

Ei bine… exact așa sunt și eu! Și forez din greu pe la prieteni, pe paginile lor de Facebook, pentru a afla noi localuri/cafenele/restaurante și a degusta rețete inedite ale unor chefi cunoscuți sau, de ce nu, mai puțin cunoscuți, dar care vor să se afirme. Și uite așa, de curând, am dat peste The Mix – Urban Food Concept, un local ce își dorește să devină mai mult decât un simplu restaurant și care îmbină armonios ingredient de calitate, creativitate și entuziasm.

I-am trecut, zilele trecute, pragul și le-am spus clar că o să mai revin. Pentru moment, vă împărtășesc doar câteva din detaliile de bun gust observate de mine la o prima vizită și apoi las pozele să vorbească de la sine.

Și, pentru ca mixul să fie unul de neuitat, am observat că toți clienții care intrau la The Mix au fost întampinați cu zâmbete, o atmosferă relaxată, iar preparatele … preparatele sunt sigur că au ajuns să fie lăudate prietenilor a doua zi și postate pe rețelele de socializare din primul moment.

Mai mult, având la bază conceptul de „fine dining”, echipa The Mix mizează în acest loc pe pasiune, implicare și seriozitate pentru a crea un meniu unic și savuros care să devină recognoscibil între clienți și care să ajungă să fie mereu în topul preferințelor acestora.

image3

Altfel spus, The Mix este un un concept urban unde tineri profesioniști lucrează cu pasiune și duc bucătăria la rang de artă.

Chef Rareș Calotă, fost concurent Masterchef, și echipa sa oferă celor care le calcă pragul localului o experiență culinară desăvârșită, fie că sunt adepții “comfy food” sau aprecieză latura gourmet a bucătariei. Mai pe scurt,  The Mix este locul în care aceștia vor fi suprinși de gust, plating și savoare.

Tot de la el am aflat că meniul este adaptat pentru toate gusturile și că exista mereu ceva nou pe care trebuie să-l încerci.

Iar cocktailurile trebuie neapărat să fie degustate. Barmanul abia așteaptă și el să își expună abilitățile în cele mai rafinate și creative băuturi, al căror gust este unic și surprinzător.

image1

Înainte de a trece la partea foto, vă mai spun doar atât: TheMix este locul unde te vei simți bine indiferent de momentul zilei!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.