Gina Pistol a învățat să vâslească în Delta Dunării Gina Pistol a învățat să vâslească în Delta Dunării
Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii ”Chefi la cuțite” de la Antena 1 se va reîntâlni cu Nea Mărin în prima ediție a producției ”Poftiți la... Gina Pistol a învățat să vâslească în Delta Dunării

Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii ”Chefi la cuțite” de la Antena 1 se va reîntâlni cu Nea Mărin în prima ediție a producției ”Poftiți la muncă”, ce va începe luni, pe 21 noiembrie, de la 20:30. Deși are și experiență și nici nu s-a dat niciodată în lături de la muncă, de această dată Ginei nu îi va fi ușor, mai ales când nimerește la mijloc între Nea Mărin și fiul adoptiv, Liviu Vârciu.

Am învățat ceva din această ediție. Dacă vrei să câștigi o probă trebuie să faci echipa cu Liviu J. De ce? Pai este simplu. Liviu fură startul, Liviu fură la probe, Liviu fură de la tine, Liviu face tot ce este interzis într-o întrecere, doar ca să câștige. Eu sunt foarte corectă, însă, dacă puteți crede, <corect> cu nea Marin și <corect> cu Cosmin, de exemplu, dă un eșec total! Adică pierzi din start o probă. Și recunosc, am fost foarte supărată pentru că eu am muncit pe bune, dar în schimb pierdeam probe! Și în fața cuiva care nu joacă cinstit!”, povestește Gina, care își amintește că atunci când căra saltelele de plajă era și mai supărată.

Era foarte cald, eram obosită, dar nu pentru că muncisem, ci pentru că pierdusem câteva probe pe nedrept și pentru că această încercare era și ea ca și pierdută. Asta după ce Liviu ne furase iarași!”

Poftiti la munca

Ea spune că așa relație tensionată între “tată” – Nea Mărin și “fiu” – Liviu, n-a mai văzut decât în filme ? Dar, una peste alta, Gina a trecut peste aceste momente și s-a bucurat de unul dintre cele mai frumoase apusuri de soare pe care le-a văzut până acum, a și râs copios alături de colegii ei și a vâslit pentru prima dată, lucru despre care nu credea că o să îi placă atât de mult.

Mi-am descoperit o plăcere. Să vâslesc! Credeam că este foarte greu și nu mi-am închipuit niciodată că îmi va da așa o stare de liniște, de bine. Ești doar tu, apa și ritmul pe care îl alegi”, a adăugat ea. Prin ce alte aventuri a trecut, câte sute de fishburgeri a pregătit, telespectatorii vor vedea luni și marți, de la ora 20:30 la Antena 1.

poftiti la munca

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.