C&A România a lansat colecția pentru sărbători 2016 – GALERIE FOTO C&A România a lansat colecția pentru sărbători 2016 – GALERIE FOTO
C&A Romania a lansat, zile trecute, in toate cele 38 de magazine, colectia pentru sarbatori 2016. Comunicata publicului larg printr-un catalog de 8 pagini... C&A România a lansat colecția pentru sărbători 2016 – GALERIE FOTO

C&A Romania a lansat, zile trecute, in toate cele 38 de magazine, colectia pentru sarbatori 2016. Comunicata publicului larg printr-un catalog de 8 pagini al carui titlu sugestiv – Bucuria cadourilor pentru toti – prezinta colectia Sarbatori 2016 si cele mai bune variante de cadouri C&A pentru sarbatori petrecute acasa, alaturi de cei dragi.

Stim cu totii cat e de greu sa gasesim cadourile potrivite pentru cei dragi, de aceea C&A da o mana de ajutor de aceste sarbatori.

Imaginați-v-i pe cei dragi in momentele placute de iarna cu pijamale comode, sosete moi si papuci confortabili. Si, daca tot sunteti la capitolul acesta, de ce sa nu fiti alaturi de ei facandu-va si voua un cadou?

Cu peste 1575 de magazine in 19 de tari europene si mai mult de 35.000 de angajati, C&A este una dintre cele mai importante afaceri de retail de moda din Europa.

C&A intampina mai mult de doua milioane de vizitatori pe zi cu moda de buna calitate la preturi accesibile, pentru intreaga familie. In plus fata de magazinele din Europa, C&A este prezenta in Brazilia, Mexic si China.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.