Black Friday la stomatolog, al cincilea an de succes Black Friday la stomatolog, al cincilea an de succes
Coroanele metalo-ceramice, implanturile dentare și obturațiile foto (plombele) au fost cele mai vândute produse în cadrul campaniei „Black Friday becomes WHITE… la ABC Eurodent”,... Black Friday la stomatolog, al cincilea an de succes

Coroanele metalo-ceramice, implanturile dentare și obturațiile foto (plombele) au fost cele mai vândute produse în cadrul campaniei „Black Friday becomes WHITE… la ABC Eurodent”, organizată în perioada 18-20 noiembrie, ce a avut reduceri de până la 90%.

La ediția din acest an, un sfert din produsele și serviciile stomatologice vândute de Black Friday au fost coroanele metalo-ceramice total fizionomice, care au avut o reducere de 27%, de la 545 de lei la 397 de lei. La fel de căutate au fost și implanturile dentare, care au avut reduceri de până la 58%, în funcție de modelul ales, și prețuri începând de la 895 de lei.

Știam că sunt mulți pacienți care urmăresc ofertele campaniei noastre și care vor cumpăra produse și servicii de la noi, însă numărul lor ne-a depășit așteptările. Ne bucurăm să vedem că oamenii sunt interesați să investească și în sănătatea lor orală, așa cum îi sfătuim la fiecare întâlnire, pentru că un zâmbet frumos și sănătos poate fi menținut ani de zile cu puțină grijă și vizite periodice la medicul stomatolog

dr. Cristian Irimia, medic stomatolog și acționar al Clinicilor ABC Eurodent

Fie că erau deja în mijlocul unui tratament și au vrut să economisească bani cumpărând serviciile la un preț redus, fie că au decis că este momentul să nu mai amâne vizita la stomatolog, dacă tot sunt oferte, pacienții au fost foarte interesați și de obturațiile foto (plombe), ale căror preț a fost redus de la 140 de lei la 91 de lei, precum și de detartraje, care au costat 97 de lei, față de 150 de lei în mod obișnuit.

Rezultatele bune înregistrate se explică și prin faptul că anul acesta am pus la dispoziția pacienților platforma de achiziționare on-line a produselor și serviciilor dorite, la fel ca orice magazin on-line. Procedura de achiziționare este foarte simplă și durează numai câteva minute. Ne putem mândri astfel cu o nouă realizare, fiind prima clinică stomatologică ce a introdus opțiunea de magazin on-line, după ce, în 2012, am organizat pentru prima dată în Europa o campanie de Black Friday pentru servicii stomatologice

dr. Bilal Takouzli, medic stomatolog și acționar al clinicilor ABC Eurodent

Începând de astăzi, pacienții care au cumpărat produse și servicii de pe http://shop.abceurodent.ro/ vor fi sunați de către angajații clinicii pentru a fi programați. Serviciile achitate de Black Friday sunt valabile până la finalul anului viitor, pacientul putând să aleagă în care din cele 4 clinici din București dorește să își facă tratamentul. Acestea sunt amplasate în zonele Decebal, Ghencea, Drumul Taberei și 1 Decembrie 1918.

Ca urmare a cererii mari înregistrate weekendul trecut, ABC Eurodent a decis să continue ofertele și în această săptămână și a demarat campania White Week. Începând de mâine, 22 noiembrie, clinicile ABC Eurodent vor anunța în fiecare dimineață, pe pagina oficială de Facebook, ce produse și servicii beneficiază de prețuri reduse. De data aceasta, va fi vorba de un singur produs ori serviciu pe zi, care se va schimba până duminică, 27 noiembrie.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.