Vivre ofera reduceri de Black Friday de pana la 87%  Vivre ofera reduceri de Black Friday de pana la 87% 
Vivre, cel mai mare retailer online de produse pentru casa si lifestyle organizeaza anul acesta doua campanii de Black Friday care se vor desfasura... Vivre ofera reduceri de Black Friday de pana la 87% 

Vivre, cel mai mare retailer online de produse pentru casa si lifestyle organizeaza anul acesta doua campanii de Black Friday care se vor desfasura in urmatoarele doua week-enduri ale lunii noiembrie:  18 – 21 noiembrie si  25-28 noiembrie. Ambele campanii de reduceri vor incepe vineri la ora 10:00 AM si se vor incheia marti la ora 10:00 AM.

Reducerile oferite de Vivre in campaniile de Black Friday vor ajunge pana la 87% din pretul RRP (pret recomandat de vanzare) si se vor aplica la obiectele din categoriile: Mobilier, Accesorii pentru gatit si Bucatarie, Accesorii pentru Baie, Textile de casa, Obiecte de iluminat, Covoare, Decoratiuni, produse de lifestyle.

Cumparatorii vor putea alege dintr-o gama de peste 20.000 de produse apartinand marcilor internationale de referinta pentru piata de produse pentru casa. Produsele din campanie fac parte din portofoliul a peste 150 de furnizori, o parte dintre obiecte fiind oferite in Romania in exclusivitate de Vivre.

Livrarea pentru cumparaturile mai mari de 300 lei este gratuita, iar costurile de returnare a produselor sunt suportate de Vivre, indiferent de motivul returului.

“Fata de 2015, gama de produse oferita de Vivre in campaniile de Black Friday s-a dublat si ne asteptam la o triplare a comenzilor fata de o perioada obisnuita din an. Reducerile substantiale vor atrage atat clientii existenti care deja cunosc produsele oferite de Vivre, dar si cumparatori noi care estimam ca vor fi cu 50% mai multi decat in mod obisnuit. Cele mai cautate produse vor fi obiectele de mobilier si textilele”, a declarat Monica Cadogan, CEO Vivre 

vivre

Vivre.ro este cel mai mare retailer online de produse pentru casa si lifestyle din Romania, lansat pe piata in aprilie 2012. Vivre este destinatia online pentru iubitorii de design de interior și produse de calitate, apreciate la nivel international, care doresc sa creeze un decor original in casa. Vivre are 200 de angajati si este prezent in opt tari: Romania, Bulgaria, Ungaria, Croatia, Polonia, Slovacia, Slovenia si Cehia.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.