Floria.ro, premiată în cadrul Galei Premiilor e-Commerce 2016 Floria.ro, premiată în cadrul Galei Premiilor e-Commerce 2016
Floria.ro, lider pe piața de florării online în România, a câștigat aseară pentru a 5-a oară premiul pentru „Cea mai bună florărie online”, în... Floria.ro, premiată în cadrul Galei Premiilor e-Commerce 2016

Floria.ro, lider pe piața de florării online în România, a câștigat aseară pentru a 5-a oară premiul pentru „Cea mai bună florărie online”, în cadrul Evenimentului Anului e-Commerce, GpeC 2016. Ca o încununare a palmaresului, Floria.ro a obținut și premiul pentru “Cel mai bun magazin online” din grupa Experienced. Cel din urmă premiu este o noutate pentru echipa Floria.ro, iar onoarea de a câștiga aceste două distincții este incomensurabilă.

Normele urmărite de juriul GPeC au constat în a analiza elementele specifice pentru prezența online, precizia grafică, usurința de navigare și comandă, și SEO. Juriul a fost atent și la butonul de căutare sau experiența vizitatorului pe site, dar și la indicatorii importanți pentru profesionalismul în afacere, precum amabilitatea personalului de vânzări și suport. De asemenea, o altă departajare s-a creat în urma analizei asupra respectării termenelor de livrare, prezentarea produsului la livrare, interacțiunea cu clientul sau calitatea buchetelor și a florilor.

“Anul 2016 a fost unul fructuos și a adus pentru Floria.ro două premii de o importanță majoră în cadrul Galei Premiilor e-Commerce 2016. Aceste două distincții sunt o validare a muncii remarcabile depusă de întreaga echipă Floria.ro și a faptului că reprezentăm un colectiv omogen și puternic, care merită încrederea și sprijinul clienților, care mizează pe noi zi de zi să livrăm buchete superbe oriunde în Romania”, spune Marina Popescu, General Manager Floria.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.