“Donuterie” își face loc și în Iulius Mall din Iași “Donuterie” își face loc și în Iulius Mall din Iași
DMA Partners Trust a inaugurat în 10 noiembrie la Iulius Mall Iaşi prima locaţie „Donuterie” din regiune şi cea de-a treia deschisă sub administrarea... “Donuterie” își face loc și în Iulius Mall din Iași

DMA Partners Trust a inaugurat în 10 noiembrie la Iulius Mall Iaşi prima locaţie „Donuterie” din regiune şi cea de-a treia deschisă sub administrarea DMA Group, după cele din Baia Mare și Ploieşti. Compania a achiziţionat în regim de franciză drepturile pentru a deschide 30 de locaţii, în toată ţara.

„Ne dorim să fim prezenţi în majoritatea oraşelor din România, într-un timp cât mai scurt”, a declarat Doru Miraviţchi, administrator la DMA Partners Trust, care este şi asociat în compania deţinătoare a brandului „Donuterie”.

Donuteria este un loc pentru prieteni, este dulcele de lângă cafea şi momentul de plăcere din zi, oferind o experienţă delicioasă. Gogoşile sunt produse proaspete, făcute din ingrediente de calitate, frumos crescute, dulci, cu diferite glazuri şi arome.

Pofticioşii pot alege din 17 sortimente apetisante de donuts, în combinaţii savuroase de umpluturi, glazuri şi topping-uri, precum: ciocolată albă şi cocos, cheesecake, mere şi scorţişoară, fructe de pădure, ciocolată neagră, portocale şi maracuja, zmeură, cookies & cream, caramel şi alune caramelizate, cafea, ciocolată cu lapte și sprinkles, crème brulee şi altele. În plus, cei care vor să se bucure de aromele deserturilor alături de familie sau de prieteni pot opta pentru mini donuts, la fel de fragede şi îmbietoare.

Gogoşile disponibile la Donuterie sunt realizate manual, după reţete proprii, fără amelioratori, agenți de creştere sau conservanţi.

donuterie_nov-2016_iulius-mall-23

DMA Partners Trust face parte din DMA Group, holding deţinut de omul de afaceri Doru Miraviţchi, cu activităţi în diferite domenii: alimentaţie, construcţii, sport, pază şi protecţie, consultanţă în investiţii şi afaceri, transport internaţional şi publicitate.

Totodată, resposabilitatea faţă de societate este activă prin susţinerea educaţiei, în proiectele Fundaţiei DMA. Din acest grup de firme face parte şi DMA Quality Food, cel mai important francizat Salad Box din România, precum şi firma DMA Trans Logistic, care a făcut recent cea mai mare achiziție de camioane, din județul Maramureș.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.