Black Friday: Top Shop a pregătit reduceri de până la 80% la peste 1.300 de produse Black Friday: Top Shop a pregătit reduceri de până la 80% la peste 1.300 de produse
Top Shop, cel mai mare retailer omnichannel din România, a pregătit reduceri de până la 80% la sute de produse Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Wellneo... Black Friday: Top Shop a pregătit reduceri de până la 80% la peste 1.300 de produse

Top Shop, cel mai mare retailer omnichannel din România, a pregătit reduceri de până la 80% la sute de produse Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Wellneo și Live Active. Astfel, românii își vor putea achiziționa lucrurile dorite la prețuri speciale de pe toate cele șase canale de vânzare Top Shop în funcție de preferințe, proximitate și modalitățile de livrare dorite.

„De Black Friday venim în întâmpinarea românilor cu prețurile cele mai mici la sute de produse aparținând brandurilor noastre, bine cunoscute de consumatori.” spune Zoltan Pilecki, Managing Director Top Shop România. „Avem mereu o comunicare directă cu clienții noștri, știm în orice moment care le sunt preferințele și cu această ocazie le oferim șansa de a cumpăra lucrurile de care au nevoie și pe care și le doresc de mult timp, dar nu au apucat să le achiziționeze până acum.”

Ziua principală a campaniei de Black Friday pentru Top Shop este vineri, 18 noiembrie, dar reducerile de până la 80% la peste 1.300 produse continuă până pe 27 noiembrie. De asemenea, clienții noștri fideli deja înscriși în Club 5* Top Shop beneficiază de două zile de oferte exclusive pentru ei, pe 16 și 17 noiembrie.

„Pentru că Black Friday este un eveniment comercial etalon pentru noi, la nivel intern ne-am organizat astfel încât magazinele să fie aprovizionate, agenții din call-center să fie disponibili la cote maxime, iar colegii din depozit să fie activi pe toată perioada campaniei astfel încât să putem livra produsele în termenele estimate.” continuă Zoltan Pilecki.

Printre cele mai căutate produse de Black Friday conform estimărilor Top Shop vor fi pilotele  Dormeo cu prețuri începând de la 69 lei, Delimano Clarity Chopper cu discount de 45% de la 89 lei la 49 lei și încălțările Walkmaxx Black Fit cu reducere de 46% de la 279 lei la 149 lei. Restul ofertelor pot fi consultate pe pagina top-shop.ro, dar și pe celelalte canale de vânzare Top Shop.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.