Black Friday la Bonami: reduceri de până la 70% la articole pentru casă și cadouri Black Friday la Bonami: reduceri de până la 70% la articole pentru casă și cadouri
Black Friday ne pregătește pentru sărbătorile de iarnă cu diverse promoții. Cumpărăturile n-ar trebui să fie însă doar despre telefoane, frigidere sau televizoare, iar... Black Friday la Bonami: reduceri de până la 70% la articole pentru casă și cadouri

Black Friday ne pregătește pentru sărbătorile de iarnă cu diverse promoții. Cumpărăturile n-ar trebui să fie însă doar despre telefoane, frigidere sau televizoare, iar Bonami, magazinul online cu cea mai rapidă dezvoltare pe piața europeană în domeniul mobilă şi home & deco, anunță prima sa campanie de Black Friday pentru România, iar reducerile ajung până la 70%.

„Anul trecut, Black Friday a fost cea mai bună zi din noiembrie în ceea ce privește vânzările, dar și numărul de vizite pe site în toate țările în care suntem prezenți. Această tendință este din ce în ce mai puternică în fiecare an. Anul acesta, după debutul pe piața din România, ne așteptăm ca vânzările pe piața locală să fie de cinci ori mai mari decât într-o zi normală și estimăm un număr impresionant de vizite pe site“, a declarat Manuela Lică Ionescu, Country Manager Bonami România.

Fie că vorbim despre produse de tapițerie, corpuri de iluminat, accesorii de bucătărie sau diverse decorațiuni interioare și cadouri pentru casă, toate vor fi la preț special în perioada 18 – 21 noiembrie pe site-ul Bonami.ro. Magazinul pune la dispoziția clienților peste 350 de produse unicat, la prețuri excelente pentru a pregăti casa de sărbători.

Campania de Black Friday se va derula până pe 21 noiembrie, ora 12.00, sau până la epuizarea stocurilor. Printre cele mai populare produse care se vor bucura de reduceri sunt lenjeriile de pat, produsele de bucătărie și micile decorațiuni.

De asemenea, Bonami mai are o campanie dedicată sărbătorilor de iarnă. „Crăciun generos cu Bonami“ a debutat pe 3 noiembrie și se va desfășura până pe 20 decembrie, iar cumpărătorii vor avea parte de o surpriză pe 24 decembrie, în ajun de Crăciun.

Astfel, pentru achizițiile realizate pe Bonami.ro în această perioadă, clienții vor primi în contul lor un credit generos echivalent cu suma totală a cumpărăturilor. În plus, în acest interval, livrarea este gratuită pentru coșurile de minimum 200 de lei. În cazul în care unele produse comandate începând cu 3 noiembrie nu corespund nevoilor clienților, acestea pot fi returnate fără probleme până la 31 ianuarie 2017.

Bonami a pornit din Cehia, unde este și sediul central, și și-a extins operațiunile pe piaţa din România la sfârșitul lunii septembrie anul acesta. Încă din momentul lansării site-ului, Bonami înregistrase deja peste 100.000 de utilizatori ce așteptau cu nerăbdare să profite de gama extinsă de produse home & deco și mobilier.

Momentul lansării în România a fost ales special, pentru a le oferi clienţilor posibilitatea să cumpere produse de calitate înainte de Crăciun, fiind cunoscută atracția românilor pentru articole pentru casă şi decoraţiuni interioare, care pot fi cadouri ideale pentru cei dragi, mai ales în preajma sărbătorilor.

Bine de știut!

Magazinul online de mobilă şi home&deco a fost înfiinţat în ianuarie 2013 în Cehia. Apoi s-a extins în Polonia, în 2014 şi un an mai târziu şi în Slovacia. Bonami are peste 2 milioane de membri înregistraţi şi peste 180.000 de produse lansate deja.

Magazinul are un nou depozit lângă Praga, de unde toate produsele pe stoc sunt transportate în doar 3 zile, în siguranţă, către clienţii din România.

Până acum, peste 1.800 de branduri din întreaga lume şi-au listat produsele în magazinul Bonami, pentru promovare şi vânzare. Printre acestea se numără Kartell, Joseph Joseph, Nordic Ware, Dara. În prezent, Bonami are peste 110 angajaţi la sediul central și depozitul din Praga, Cehia.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.