New Trends: DOLLFLOWERS lansează colecția de Crăciun 2016 – Galerie FOTO New Trends: DOLLFLOWERS lansează colecția de Crăciun 2016 – Galerie FOTO
Colecția de Crăciun de la DOLLFLOWERS vă propune pentru acest an o gamă largă de păpuși, dar și o diversitate a materialelor folosite în... New Trends: DOLLFLOWERS lansează colecția de Crăciun 2016 – Galerie FOTO

Colecția de Crăciun de la DOLLFLOWERS vă propune pentru acest an o gamă largă de păpuși, dar și o diversitate a materialelor folosite în crearea acestora. Avem fețe noi pe capetele vechi de lemn și chipuri pictate pe fimo. Avem o poveste nouă! 

Așa cum fiecare casă, fiecare masă, spune o poveste, cu păpușile Dollflowers, atmosfera sărbătorilor va fi una de basm în care poveștile prind viata sub ochii nostri, mirosul de brad ne duce intr-o atmosfera feerica, iar momentele de magie sunt recreate și cu ajutorul decorațiunilor Dollflowers.

Daca preferi caldura stilului rustic, natural, îți recomandăm îngerașii hand-made din lemn și carton cu motive de sezon, textile pline de farmec și ingeniozitate. Pot fi agățați în brad șau de ce nu, chiar să-ți decorezi masa. Nu rata nici scorțișoara, steluțele, clopoțeii, săniuțele și patinele în miniatură pe care le poți găsi în noua colecție.

Împodobirea pomului de Crăciun a devenit cel mai emoţionant ritual al Sărbătorilor de iarnă. Toată familia se strânge în jurul bradului şi aproape fiecare dintre noi are cu siguranţă un glob preferat. Noi avem 3 propuneri de globuri statement pentru un Craciun “altfel”.

Albul își menține poziția de principală tendință, împreună cu tradiţionalele roşu, verde, albastru, glitter. La un loc îți oferă un cadru festiv, scăldat de magia sărbătorilor. Materialele din care sunt realizate păpușile sunt diverse – lemn, fimo, lână, mătase, sfoară, bumbac – pentru a îndeplini dorințele clienților.

Din ingrediente simple, precum scorțișoara, multă imaginație și pasiune a iesit o colectie unicat, Crăciun Dollflowers 2016., pe care vă invităm să o descoperiți în totalitate pe site-ul nostru www.dollflowers.ro.

Bine de știut!

DOLLFLOWERS: Andreea Roșianu și Eli Roman sunt cele care au creat acum 4 ani brandul de păpuși handmade și care ulterior a căpătat anvergura unui business. În colecțiile Dollflowers se regăsesc păpușile tradiționale, cele personalizate, zânele, asiaticele, păpușile breloc, păpușile accesorii fashion.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.