Grolsch Residence: Experimentează creativitatea la ea acasă! Grolsch Residence: Experimentează creativitatea la ea acasă!
Cu toții am stat și ne-am gândit care este procesul de creație al acelor oameni mișto și creativi. Acel proces care se transformă la... Grolsch Residence: Experimentează creativitatea la ea acasă!

Cu toții am stat și ne-am gândit care este procesul de creație al acelor oameni mișto și creativi. Acel proces care se transformă la final în lucrările de artă preferate, piesele de teatru pe care le urmărim cu drag, muzica și piesele pe care le ascultăm atunci când vrem să dansăm, să savurăm o bere cu prietenii sau să ne pierdem în gândurile noastre și, de ce nu, chiar să creăm și noi micile noastre opere de arte.

Grolsch a creat Grolsch Residence, locul unde s-au mutat câțiva dintre acei oameni creativi. Locul unde muzica se face și se ascultă live. Programul de evenimente speciale este zilnic, berea Grolsch este mereu prezentă, iar petrecerile sunt cele care fac blocul să prindă și mai mult viață.

Alexei Țurcan (fondator al proiectului Toma Alistar si membru al trupei Travka), Dan Amariei (membru fondator al formației Omul Cu Șobolani), Ionuț și Ana de la Into the World, băieții de la Wood be Nice și ALLKIMIK vor fi gazde în Grolsch Residence și au pregătit o serie de întâmplări pline de ritm, culoare și povești  neconvenționale.

Ce găsiți în Grolsch Residence? Workshop-uri, expoziții foto, live performences, concerte, repetiții și înregistrări de piese. Începând cu 4 noiembrie, timp de 10 zile, rezidenții casei Grolsch vă invită să experimentați creativitatea chiar la ea acasă și vă așteaptă în casa din strada Cuza Vodă, numărul 92.

grolsch-residence_1

Stilul experimentalist Grolsch a fost mereu definit de creativitate și neconvențional. Grolsch Residence găzduiește sub același acoperiș cele două îngredientele cheie – creativitatea și provocarea – și aduce mai aproape de consumatori oamenii creativi pe care îi urmărești mereu cu interes la diverse evenimente alternative sau în cadrul unui concert live dintr-un bar, dar fără a avea acces direct la ei, fiind doar un spectator. Prin Grolsch Residence vrem să creăm această legătură dintre cei pe care îi urmărim pe scenă și consumatori. Când aduci sub același acoperiș oameni neconvenționali, este clar că interacțiunea dintre ei o să transforme locul respectiv în centrul creativității și al distracției, iar la final, cu toții vom rămâne cu ideea că orice zi normală se poate transforma într-o poveste ieșită din tiparele convenționalului și plină de creativitate, un plus adăugat vieții noastre”, spune Cristina Gherman – Global Brands Director.

grolschresidence

Grolsch Residence ne întâmpină cu rezidenți aleși pe sprânceană, gata să transforme blocul într-un adevărat loc al creativității, unde fiecare experiență va transforma minutele petrecute acolo în experiențe de neuitat despre care sigur se va discuta apoi la o bere cu prietenii. Începând cu data de 4 noiembrie, timp de zece zile, creativitatea vă așteaptă la ea acasă, cu noi provocări și muzică live.

Site-ul Experimentalist.ro găzduiește toate detaliile despre activitățile din Grolsch Residence, dar și poveștile artiștilor rezidenți.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.