Vacanta Mare revine la Kanal D cu un nou sezon de umor – „Te vreau langa Leana” Vacanta Mare revine la Kanal D cu un nou sezon de umor – „Te vreau langa Leana”
Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii „Te vreau langa mine”, isi joaca propriul rol in noua serie de aventuri ale familiei Partag. Campionii umorului romanesc se... Vacanta Mare revine la Kanal D cu un nou sezon de umor – „Te vreau langa Leana”

Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii „Te vreau langa mine”, isi joaca propriul rol in noua serie de aventuri ale familiei Partag.

Campionii umorului romanesc se intorc pe micile ecrane, la Kanal D, cu un nou sezon plin de peripetii: ”Te vreau langa Leana”. Fanii Vacanta Mare isi vor da intalnire cu personajele preferate, incepand din 4 noiembrie,  in fiecare vineri seara, de la ora 23:00.

In primul episod al seriei noi, o vor regasi pe Leana, inima zburdalnica, apeland de aceasta data la ajutorul emisiunii „Te vreau langa mine” pentru a-si gasi jumatatea si a se imbogati. Astfel ajunge Leana sa il cunoasca pe insusi Ion Tiriac, la paravanul <patronat> de Gabriela Cristea, care isi joaca propriul rol, cel de gazda a show-ului matrimonial. Romica a devenit si preot, Axinte scapa de la balamuc, iar Frankfurt a evadat din inchisoare; Urinela traieste o poveste de dragoste intensa, si nu cu Axinte!

„Incepem acest sezon cu niste chestiuni sensibile, treburi femeiesti, pe care numai Leana le poate intelege, e vorba de dragostea adevarata, pe bani multi! Noul sezon va fi difuzat seara tarziu, de la 23:00, pentru ca lumea sa poata avea vise interzise cand merge la culcare”, spune Mugur Mihaescu.

leana-la-paravan

Nu ratati, incepand din 4 noiembrie, in fiecare vineri, de la ora 23:00, „Te vreau langa Leana”, o noua portie zdravana de umor si buna dispozitie, asigurata de indragitii actori ai grupului Vacanta Mare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.