Beauty trends: Cum sa ai un ten frumos chiar daca faci mult sport? Beauty trends: Cum sa ai un ten frumos chiar daca faci mult sport?
Pielea este cel mai mare organ al omului. Stiai ca ea cantareste aproximativ 3 kg la o persoana de dimensiuni medii? Ei bine, da.... Beauty trends: Cum sa ai un ten frumos chiar daca faci mult sport?

Pielea este cel mai mare organ al omului. Stiai ca ea cantareste aproximativ 3 kg la o persoana de dimensiuni medii? Ei bine, da. Si, in acest context, ea are rolul sa ne protejeze organele interne de vatamari, dar ajuta totodata si  la eliminarea toxinelor.

Daca si tu faci parte dintre femeile sportive, daca mergi la sala de 2-3 ori pe saptamana, atunci ia aminte! Doamnele care fac sport regulat, elimina toxinele din corp prin transpiratie. Dar asta nu inseamna musai o piele cu probleme. Pentru ca, pielea poate fi afectata din mai multe cauze. Transpiratia aduce cu sine deshidratarea pielii, riduri line sau chiar descuamarea pielii.

Asa ca! E important sa consumi minim 3 l de lichide pe zi daca faci mult spor.

Nicoleta Ion, Trainer Repechage Romania ne spune ca “din cauza transpiratiei si a bacteriilor acumulate, pielea poate sa creeze probleme de acnee si eruptii. De aceea, igiena este foarte importanta. Parul trebuie strans, astfel incat bacteriile din par sa nu ajunga pe fata. Mainile trebuie spalate si dezinfectate de fiecare data cand atingem tenul”.

Cel mai important factor pentru o piele sanatoasa in cazul sportivilor este protectia care tine departe bacteriile si transpiratia. Repechage Mineral Face Shield este o solutie completa. El nu contine apa sau uleiuri, iar consistenta produsului este data de algele marine.

Repechage Mineral Face Shield poate fi folosita pentru orice tip de ten, chiar si pentru tenul gras sau acneic. Oxidul de zinc protejeaza pielea atat impotriva razelor UV, cat si impotriva factorilor de mediu, implicit a bacteriilor care pot invada pielea in timpul sportului.

face-shield-200-lei

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.