Sodexo România, EBITDA de 28 mil. lei în 2015 Sodexo România, EBITDA de 28 mil. lei în 2015
Sodexo România a primit distincția de True Leader din partea ICAP România, în cadrul Galei premiilor True Leaders pentru anul 2015, eveniment aflat la... Sodexo România, EBITDA de 28 mil. lei în 2015

Sodexo România a primit distincția de True Leader din partea ICAP România, în cadrul Galei premiilor True Leaders pentru anul 2015, eveniment aflat la prima ediție.

True Leaders premiază companiile de top din România care au reușit să se remarce prin îndeplinirea simultană a patru criterii: profitabilitatea ridicată (printre primele 500 de companii din România în baza EBITDA), creșterea numărului de angajați (2015 vs 2014), risc de creditare scăzut, precum și ocuparea poziției de lider în sectorul de activitate. Această distincție promovează antreprenoriatul sănătos și practicile pozitive de afaceri.

Sodexo România s-a remarcat prin EBITDA de 28 de milioane de lei și o creștere a numărului de angajați de peste 3%.

„True Leaders selectează și promovează companiile care au obținut rezultatele cele mai bune pe piața din România și ne bucură că suntem printre câștigătorii primei ediții a evenimentului. Recunoașterea meritelor companiilor lider este un semn de progres pentru orice economie, încurajând performanța mediului de afaceri”, declară Adina Popa, Director de Marketing și Dezvoltare la Sodexo Benefits & Rewards România.

În urma evaluării ICAP, din cele 500 de companii românești de top au fost selectate 86 de companii care îndeplinesc criteriile ICAP și sunt True Leaders.

ICAP România este membră a ICAP Group, cel mai mare grup de informații de afaceri din sud-estul Europei și una dintre puținele companii din Europa acreditate de Autoritatea Europeană pentru Valori Mobiliare și Piețe ca „Agenție de Credit Rating”.

Sodexo în România

Din 1998, Grupul Sodexo în România, care numără astăzi 1.141 angajați, oferă Soluții cuprinzătoare pentru Calitatea Vieții:

  • Beneficii pentru Angajați:
  • Programe de Incentivare
  • Beneficii Publice
  • Servicii de alimentație / catering
  • Managementul facilităților

Compania Sodexo, al 19-lea angajator mondial, a fost înființată de către Pierre Bellon în 1966 în Marsilia, Franța și este astăzi lider mondial în Soluții pentru Calitatea Vieții de Zi cu Zi. Grupul operează în 80 de țări cu peste 420.000 de angajați care împărtășesc aceeași pasiune de a oferi servicii. Sodexo are încredere că o buna calitate a vieții sporește satisfacția și motivația indivizilor, jucând astfel un rol important în performanța organizațiilor care sunt partenerii noștri strategici.

Sodexo in lume

  • 18 miliarde euro cifra de afaceri
  • 420.000 angajați
  • 80 țări
  • 32.700 puncte de lucru
  • 75 milioane consumatori zilnic

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.