Wizz Air anunță o nouă rută între București și Varșovia Wizz Air anunță o nouă rută între București și Varșovia
Începând cu iunie 2017 compania va aloca cea de-a șaptea aeronavă bazei din Varșovia și va începe să opereze pe șapte noi rute care... Wizz Air anunță o nouă rută între București și Varșovia

Începând cu iunie 2017 compania va aloca cea de-a șaptea aeronavă bazei din Varșovia și va începe să opereze pe șapte noi rute care vor conecta Varșovia cu patru capitale din Europa Centrală și de Est: București, Bratislava, Kiev* și Vilnius și cu trei destinații de relaxare: Lyon și Nisa în Franța și Lamezia Terme în Italia.

Varșovia este capitala și cel mai mare oraș din Polonia, cu o istorie bogată, dar în același timp o metropolă cosmopolită și modernă. Arhitectura variată reflectă istoria lungă și turbulentă a orașului, de la biserici gotice și palate neoclasice la zgârie nori moderni.

Varșovia găzduiește multe instituții naționale și agenții guvernamentale, dar și multe companii locale și internaționale. Locurile pentru zborurile București – Varșovia sunt deja disponibile și pot fi rezervate pe wizzair.com de la doar 29.99 EUR**.

CEA MAI NOUĂ RUTĂ WIZZ AIR DIN BUCUREȘTI

Destinație zile de operare date Tarif de la**
București luni, miercuri, vineri, duminică 30 iunie 2017 29.99 EUR

Primul zbor WIZZ de la București a avut loc în 2007, iar de atunci compania a dezvoltat constant rețeaua de rute din România, în prezent operând pe 123 de rute, spre 54 de destinaţii, de la 10 aeroporturi locale. Operațiunile WIZZ din România nu doar că oferă acces facil și ieftin spre restul Europei, ci, totodată, susțin piața muncii din aviație și turism.

Peste 600 de membri ai echipei WIZZ lucrează în România și așteaptă cu nerăbdare să îi întâmpine pe pasageri pe cursele companiei. WIZZ va facilita anul acesta mai mult de 3.300*** de locuri de muncă în industriile conexe, în toată țara.

Demonstrând angajamentul WIZZ către pasagerii săi din România, compania investeşte continuu în operaţiunile locale şi va creşte flota alocată la 20 de aeronave, inclusiv 4 aeronave noi ultraeficiente Airbus A321, cu 230 de locuri,  până la sfârşitul lui 2016.

De-a lungul acestui an, WIZZ a anunţat şi a început deja 30 de rute noi, ce vor face legătura dintre România şi restul Europei, inclusiv prima cursă internă a companiei care conectează Bucureştiul de Cluj–Napoca, deschizând astfel, o nouă etapă în transportul aerian din ţara noastră. În ultimele 12 luni (până la 30 septembrie), compania a transportat mai mult de 5.5 milioane de pasageri spre şi dinspre ţara noastră.

În afară de dezvoltarea constantă a reţelei sale de rute, WIZZ se concentrează pe îmbunătaţirea experienţei clienţilor, iar acest fapt a fost subliniat încă o dată prin lansarea noului şi inovatorului site. Wizzair.com a fost reproiectat şi reînnoit, şi beneficiază de o interfaţă uşor de utilizat pentru orice dimensiune de ecran: smartphone, tabletă sau desktop, iar dintre site-urile companiilor aerine, este cel mai uşor de folosit.

Funcţia revoluţionară de Express Booking, prima de acest gen, permite clienţilor să achiziţioneze un bilet cu doar trei clicuri, în 30 de secunde.

Tamara Vallois, Wizz Air Head of Communications, declară: “Astăzi avem o veste bună pentru pasagerii noştri din Bucureşti şi Varşovia – ruta WIZZ ce va lega direct cele două oraşe se va lansa în iunie 2017. Ambele oraşe sunt încărcate de istorie şi au reuşit de-a lungul anilor să devină importante centre economice şi de business, dar şi culturale. Ruta Bucureşti – Varşovia va fi cea de-a 46-a din capitală, iar prin anunţul de astăzi ne întărim încă o dată angajamentul de cea mai mare companie aeriană din România. Continuăm să ne concentrăm pe extinderea rețelei noastre în continuă creștere, cu servicii şi mai atractive, pentru a satisface cel mai bine nevoile clienților noștri din România.”

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.