Și tradițional și modern. Cadouri de Crăciun de la Fabulous Baskets Și tradițional și modern. Cadouri de Crăciun de la Fabulous Baskets
Și tradițional și modern. Acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine cadourile de Crăciun Fabulous Baskets. Te invităm să descoperi combinațiile minunate de... Și tradițional și modern. Cadouri de Crăciun de la Fabulous Baskets

Și tradițional și modern. Acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine cadourile de Crăciun Fabulous Baskets. Te invităm să descoperi combinațiile minunate de produse tradiționale românești, ambalate într-un design modern și condimentate cu optimismul echipei Fabulous Baskets.

Tradiție și bucurie. Aceasta este promisiunea Fabulous Baskets. Promisiunea că fabuloasele coșuri, îndelung căutate, cu drag descoperite și atent selecționate cuprind ce-i mai bun din tradiția produselor românești autentice pentru a oferi mari bucurii celor ce le primesc.

Am realizat în acest an 39 de cadouri deosebite, create special pentru tine. Cadourile propuse în acest an sunt compuse dintr-o gamă variată de produse atent selecționate, punându-se accent pe producători locali pentru care primează calitatea. Totodată, variantele numeroase de personalizare a produselor au scopul de a asocia experiența plăcută primirii unui cadou inspirat cu imaginea companiei ce îl dăruiește.

“Crăciunul e despre bucurie, sprijin și zâmbete aduse celor din jurul tău. Și în acest an, toate cadourile sunt decorate cu produse realizate manual de tinerii de la Fundația „Chance for Life”. Fiecare s-a străduit să realizeze un obiect decorativ pentru  împodobirea bradului de Crăciun. Dorim să îți oferim o astfel de decorațiune unică și să aducem magia Crăciunului mai aproape.”

Alina Huiban, Fabulous Baskets

“Incercăm să venim mereu în sprijinul clienților Fabulous Baskets, inclusiv pentru cei care sunt plecați din țară și doresc să le ofere cadouri celor dragi de acasă. Și în acest an livrăm cadouri în toată țara. Trăim o viață plină de evenimente, de provocari, însă întotdeauna ar trebui să ne oprim pentru o clipă și să ne amintim să le dăruim celor dragi un zâmbet care să le facă ziua mai frumoasă.”

Loredana Huiban, Fabulous Baskets

Comenzile pentru cadourile de Crăciun se fac atât online pe www.fabulousbaskets.ro, cât și telefonic la datele de contact de pe site.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.