All Boutique lansează colecţiile de toamnă-iarnă 2016-2017 All Boutique lansează colecţiile de toamnă-iarnă 2016-2017
All Boutique şi-a prezentat colecţiile pentru sezonul toamnă-iarnă 2016-1017 în cadrul evenimentului “Artful Fashion”, desfăşurat la The Brewery Studio, unde Special Guest Designer a... All Boutique lansează colecţiile de toamnă-iarnă 2016-2017

All Boutique şi-a prezentat colecţiile pentru sezonul toamnă-iarnă 2016-1017 în cadrul evenimentului “Artful Fashion”, desfăşurat la The Brewery Studio, unde Special Guest Designer a fost Mihai Albu, care şi-a prezentat, de asemenea, o parte din colecţia nouă, ce va fi disponibilă online pe www.allboutique.ro.

Printre invitaţi s-au numărat fashion editori, jurnalişti din presă glossy, fashion and beauty bloggeri, care au avut ocazia să se bucure de o prezentare de modă inedită în stilul “Vogue” unde manechinele au prins viaţă pentru ei.

“Conceptul de “Artful fashion” si-a propus sa transpuna idea ca arta nu trebuie sa fie scumpa, iar orice tinuta, oricat de basic ar fi, poate fi dusa la nivel de arta, prin modul in care e purtata si accesorizata. Tinutele prezentate in aceasta seara sunt piese ready to wear, purtabile atat la birou cat si seara la o iesire in oras. Colectiile complete vor fi disponibile online in curand” declara Catalina Brinza, fondatoarea AllBoutique.ro

Redsquare Boutique ne propune o colecţie de rochii extreme de feminine, potrivite atât pentru birou, cât şi pentru o ieşire în oraş cu fetele. Pe lângă rochiile office, din colecţie nu lipsesc pantalonii maxi evazaţi, cât şi deux-piece-urile cu croieli asimetrice.

Designerii din spatele brandului Crisstalus reuşesc să combine şi în această colecţie motivele populare româneşti cu ţinute moderne, realizând şi de această dată piese statement, care vor deveni cu siguranţă vedetele colecţiei. Ţinutele propuse pentru această toamna sunt realizate din materiale selecţionate cu grijă, perfecte pentru a fi purtate atât la birou, cât şi seară la o ieşire în oraş.

poze-event_1

Irina Toma este un alt designer prezent pe allboutique.ro cu colecţia “Blue Wind”, o colecţie realizată special pentru allboutique.ro. “Blue Wind” este alcătuită din piese vestimentare unice, de calitate, realizate cu meticulozitate şi atenţie la detalii.

Materialele folosite sunt naturale şi preţioase, special alese pentru a omagia sensibilitatea feminină. Colecţia cuprinde obiecte vestimentare ready to wear, pentru o toamna în tendinţe, păstrând în acelaşi timp un touch classic şi elegant. Fie că îţi petreci seară în oraş sau o zi la birou, colecţia Blue Wind dezvăluie sensibilitate şi emoţie.

All Boutique s-a născut din pasiunea pentru modă românească realizată de producători români şi a reuşit că în 3 ani să fie un magazin de referinţă pentru femeile care îşi doresc produse de calitate în ediţii limitate şi preţuri accesibile.

Definite prin conceptele de unicitate şi exclusivitate, produsele oferă o experienţă unică de shopping femeilor care vor să adopte un stil vestimentar diferit.

Parteneri oficiali ai evenimentului: Campari şi 441 Design Studio.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.