PRÉSIDENT lansează un nou produs pe piața locală PRÉSIDENT lansează un nou produs pe piața locală
PRÉSIDENT, unul dintre cele mai apreciate branduri în categoriile brânzeturilor și untului la nivel mondial, continuă seria lansărilor inovatoare pe piața românească. Pe lângă... PRÉSIDENT lansează un nou produs pe piața locală

PRÉSIDENT, unul dintre cele mai apreciate branduri în categoriile brânzeturilor și untului la nivel mondial, continuă seria lansărilor inovatoare pe piața românească. Pe lângă telemea, PRÉSIDENT își consolizează poziția de expert în brânzeturi maturate cu noua Brânza Cremoasă.

Branza Cremoasă PRÉSIDENT oferă consumatorilor români o experiență culinară unică datorită gustului irezistibil. Este un produs 100% din lapte de vacă, cu gust de telemea, dar o textură fină și surprinzător de cremoasă. Brânza Cremoasă PRÉSIDENT este păstrată direct în zer pentru a-și menține prospețimea și gustul de lapte inclusiv după deschiderea cutiei.

”Brânza Cremoasă PRÉSIDENT este combinația perfectă dintre o textură fină, sofisticată și un gust puternic de lapte. Sunt elementele care de fapt diferențiează Brânza Cremoasă PRÉSIDENT de orice alta brânză maturată de pe piață. În următoarele săptămâni așteptăm consumatorii în magazinele din România să deguste noile noastre rețețe care scot în evidență această textură fină, cremoasă și gustul special al Brânzei Cremoase”, declară Monica Rădulescu, Marketing Director.

Cu Brânza Cremoasa PRÉSIDENT, salata preferată capată o nouă savoare, neașteptată, adesea întâlnită în vacanțele de neuitat. De altfel, acesta a fost punctul de pornire pentru campania de comunicare a Brânzei Cremoase PRÉSIDENT. „Fiecare dintre noi am fost în vacanțe și am avut experiențe culinare de care ne aducem aminte cu plăcere când ajungem acasă. Gustul Brânzei Cremoase este unul dintre acele lucruri care te poartă imediat într-un astfel de loc, alături de cei dragi”.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.