Metaxa 12 stele și Mike Horn: autenticitate, curaj și explorare Metaxa 12 stele și Mike Horn: autenticitate, curaj și explorare
Personalitatea deosebită și reușitele lui Mike Horn îi întrețin o aură de curaj și autenticitate, recomandându-l ca ambasator ideal pentru METAXA 12 Stele. Întâlnirea dintre METAXA... Metaxa 12 stele și Mike Horn: autenticitate, curaj și explorare

Personalitatea deosebită și reușitele lui Mike Horn îi întrețin o aură de curaj și autenticitate, recomandându-l ca ambasator ideal pentru METAXA 12 Stele. Întâlnirea dintre METAXA și Mike Horn și afinitatea de personalitate și talent sunt exprimate în noua campanie pentru METAXA 12 Stele. Personaj principal: Mike Horn. Campania este o invitație la o călătorie prin intermediul celor cinci simțuri, împreună cu unul dintre cei mai mari exploratori ai timpurilor noastre. Autenticitatea, curajul și pasiunea pentru explorare sunt valori ce îl unesc pe Mike Horn de brandul METAXA.

AUTENTICITATE

Casa Metaxa este recunoscută pentru creațiile sale, aduse la lumină cu pasiune încă de la începuturi, din 1888. Caracterul distinct al creațiilor Casei a găsit expresia ideală în METAXA 12 Stele, o băutură unică, de culoarea ambrei, cu un gust complex, fin și o bogată paletă aromatică. Mike Horn a acceptat să se îmbarce în această nouă călătorie recunoscând “dăruirea Casei pentru crearea unei băuturi unice”. Această băutură ce nu intră in nicio categorie este inegalabilă, specială.

Pentru obținerea gustului fin și a aromelor bogate, METAXA se bazează pe darurile naturii, fructificate cu autenticitate și inspirație de artizanul său. Când îl întâlnești pe Mike Horn, îi simți carisma. Știi că ai în față un deschizător de drumuri: de la strângerea de mână fermă și în același timp caldă, de la modul său de relaționare cu oamenii și viața, până la felul în care Mike își planifică aventurile, totul la el este autentic, firesc, natural. Multe din explorările sale au fost făcute fără ajutor terestru, fără transport cu ajutorul animalelor sau transport motorizat. În 1997, prima sa mare expediție a inclus o traversare de unul singur, timp de 6 luni, a continentului Sud

American, fără niciun fel de asistență. Din 2002 până în 2004, Mike a parcurs singur Cercul Polar, fără transport motorizat. Escaladarea din 2007 a vârfurilor Gasherbrum 1 (8 035 m) și Gasherbrum 2 (8 068 m) din regiunea Karakoram, fără oxigen, vorbește despre intenția sa de a fi cât se poate de aproape de natură, în tot ceea ce își propune să facă.

metaxa_120887

Mike urmărește firescul în relația cu natura și în toate aspectele vieții sale și recunoaște: “Acesta sunt motivele pentru care Grecia îmi este atât de dragă: autenticitatea poporului, natura și stilul de viață… Amintirile mele legate de navigarea printre insulele grecești sunt printre cele mai senzoriale experiențe de călătorie prin lume”.

Mike dezvăluie: După o reușită ce merită împărtășită, într-un moment de prietenie autentică, mă bucur de o băutură fină, firește, o METAXA 12 Stele!!

EXPLORARE

Spyros Metaxa, fondatorul METAXA, a avut un mod personal de a explora totul din jurul său. În 1888 era un antreprenor care distribuia condimente, cafea și ciocolată și avea viziunea de a crea o băutură fină, așa cum nu se mai întâlnise până atunci.

Caracterul său vizionar și aventuros l-au condus în explorarea Greciei și a darurilor oferite de generoasa sa natură, încercând variante și amestecuri diferite. Spyros Metaxa avea spiritul unui explorator și determinarea de a încerca drumuri noi, fără teamă de eșec.

Încă de tânăr, Mike Horn și-a manifestat interesul pentru explorarea lucrurilor pe care viața le avea de oferit: “când aveam 7 ani, i-am scris Comandantului Cousteau, exploratorul oceanografic francez, cerându-i să mă îmbarce și pe mine în expedițiile sale” își aducea aminte acesta. Dorința lui Mike de a explora lumea este înrădăcinată în modul său de gândire și de a fi. Explică: “Cea mai intensă explorare de parcurs este, fără îndoială, mintea și ființa umană, în toate dimensiunile sale.”

Spyros Metaxa avea spirit și curaj. Entuziasmul cu care acesta reacționa la lumea din jurul său, îmbrățișând darurile naturii și drumurile-i necartografiate, îl apropie de Mike Horn, un om care își trăiește visele cu optimism și curaj. Deşi separaţi în timp, există o asemănare între vieţile acestor doi oameni excepţionali.

Dorinţa de a explora, atât pentru Mike cât şi pentru Spyros Metaxa, merge dincolo de barierele fizice. Mike şi-a construit barca Pangaea în 2008 cu scopul de a explora continentele şi oceanele cu o echipă internaţională de tineri exploratori.

Mike antrenează oameni şi echipe de sport, susţinând importanţa unei viziuni puternice şi clare: “Limitele pe care ţi le impui singur sunt doar la nivel mental; când crezi că le poţi depăşi, atunci imposibilul devine posibil”, spune acesta. Spyros Metaxa a descoperit un mod de a călători prin intermediul simţurilor şi a creat o băutură unică care a doborât toate graniţele, ducându-i numele în toate cele patru colţuri ale lumii. METAXA este un simbol al Greciei. Iar Spyros Metaxa este simbolul unei minţi luminate, care transformă imposibilul în realitate.

Mike Horn reuşeste să îmbogăţească termenul de „explorare”, împingând barierele fizice şi aducând un nou mod de a fi vizionar. Realizările lui Mike Horn şi ale lui Spyros Metaxa sugerează aceeaşi dorinţă de explorare.

CURAJ

METAXA 12 Stele îndreaptă reflectoarele către Mike Horn, un explorator curajos, care aduce aminte de caracterul lui Spyros Metaxa şi de simbolul „Războinicului din Salamina”, simbolul Casei încă de la înființarea acesteia. Medalionul „Războinicului din Salamina” plătește tribut bătăliei de la Salamina (480 Î.Hr.), în care un grup mic de greci a învins puternica armată persană, sugerând că imposibilul se poate petrece, atunci când ai curaj.

Spyros Metaxa, un om care s-a bazat pe curajul şi tenacitatea sa, nerenunțând niciodată înainte de a-şi îndeplini visul, a făcut din „Războinicul din Salamina” emblema Casei sale. Curajul este imprimat în ADN-ul Casei Metaxa, împreună cu determinarea de a aduce lumii o viziune nouă.

„Războinicul din Salamina” este un simbol al tăriei de caracter și al puterii de a transforma idei și viziuni în realitate. Încă din 1888, fiecare sticlă de METAXA poartă imprimat acest simbol. Mike Horn știe ce înseamnă să îți transformi visele în realitate. Depășirea limitelor se obține prin curaj: “Plănuiesc noi expediții gândindu-mă la ce e încă nerealizat, ce e încă necucerit, ce e încă nevăzut. Crezi că este imposibil până în momentul în care ştii că poți face acel lucru”.

metaxa_bottle_box_s

CAMPANIA

Campania METAXA 12 Stele ce îl are ca ambasador pe Mike Horn a fost creată și executată de agenția Satisfaction din Bruxelles. Conceptul campaniei a fost bazat pe trăsăturile unice ale METAXA 12 Stele, care trebuiau egalate de un ambasador pe măsură, aliniat cu autenticitatea, curajul și spiritul de explorare care au marcat Casa încă de la fondare.

John Israel, Director de Creație și fondator al agentiei Satisfaction spune: “METAXA 12 Stele are un gust unic. Fiecare degustare este un pelerinaj către o descoperire a aromelor. Caracterul autentic al acestei băuturi este asociat cu ideea de „călătorie” şi în asta constă sensul al acestei campanii”.

Mike Horn a fost ales să întruchipeze noțiunea de călătorie și să personalizeze METAXA 12 Stele. Conceptul creativ ne invită să privim METAXA 12 Stele ca pe o experiență, o călătorie în care simplul gest de a bea devine secundar.

John Israel explică: “METAXA 12 Stele este atât de unică încât descoperirea ei este ceea ce contează. Simți, privești, asculți. Nu bei METAXA 12 Stele, o explorezi!”

Simplitatea mesajului este exprimată cu „instrucțiunile specifice” ale lui Mike Horn: savurează METAXA 12 Stele cu toate simțurile. Storyboard-ul stabilește legătura dintre valorile METAXA 12 Stele și cele ale lui Mike Horn, prin propunerea unei călătorii senzoriale.

Execuţia creativă abordează contrastul dintre imaginile în alb şi negru, masculine, şi imaginea produsului, cu un colorit bogat, subliniind „instrucţiunile” lui Mike Horn şi anume, invitaţia de a explora METAXA 12 Stele cu toate cele cinci simţuri.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.