World Class Romania are un nou CEO! World Class Romania are un nou CEO!
World Class România, lider de piaţă în industria de wellness autohtonă, anunță numirea lui Kent Orrgren în funcția de Chief Executive Officer, din care... World Class Romania are un nou CEO!

World Class România, lider de piaţă în industria de wellness autohtonă, anunță numirea lui Kent Orrgren în funcția de Chief Executive Officer, din care va conduce mai departe planurile de dezvoltare ale companiei. Acesta îl înlocuiește pe Mikael Fredholm, care va continua să facă parte din World Class România, în calitate de membru al Consiliului de Administrație.

Kent Orrgren vine cu mai mult de 25 de ani de experiență în industria internațională de wellness. El a deținut anterior diferite posturi de conducere în cadrul unor lanțuri de centre de fitness de top din Suedia, având un portofoliu vast de proiecte implementate cu succes.

“Suntem încântați să anunțăm numirea lui Kent Orrgren ca vârf de lance al operațiunilor World Class la nivel național. Odată cu extinderea rețelei noastre la  mai mult de 30 de cluburi, World Class România a intrat într-o nouă etapă în dezvoltarea sa, care cere să fie sustenabilă și scalabilă, menținând în același timp  serviciile la cele mai înalte standarde”, a declarat Dan Fărcășanu, director de investiții al Resource Partners, fondul de investiții polonez care deține World Class în România și Serbia.

kent-orrgren

Kent Orrgren (foto) va prelua conducerea operațiunilor de la Mikael Fredholm, care iese, astfel, din prima linie pentru a se concentra asupra unor inițiative strategice, în calitate de membru al Consiliului de Administrație.

“După 12 ani de modelare a industriei de fitness și implementare a misiunii World Class de a îmbunătăți stilul de viață al oamenilor din România, poziționând World Class ca lider incontestabil pe piața locală de fitness, voi face un pas înainte și voi continua să urmez această viziune dintr-un rol strategic în cadrul companiei”, a declarat Mikael Fredholm, membru al consiliului de administrație, World Class România.

În urma achiziției Club Moving, derulată în prima parte a acestui an, World Class România numără 31 de centre de fitness la nivel național, în cadrul cărora peste 45.000 de membri au acces la 425 de antrenori certificați internațional, peste 60.000 de clase derulate anual pentru adulți și copii, 18 piscine, un spațiu de fitness de peste 45.000 de metri pătrați, dotat cu echipamente de ultimă generație, toate menite să le ofere experiențe de fitness la standarde excelente.

World Class România colaborează cu antrenori de fitness și furnizori de programe recunoscuți la nivel internațional, pentru a le oferi membrilor cele mai noi și interesante programe de antrenament. Compania continuă extinderea rețelei pentru a le oferi membrilor o mai mare varietate de centre de fitness pentru derularea antrenamentelor.

World Class România deține 20 de centre de fitness în București și alte 11 în Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Iași, Pitești, Craiova, Ploiești, Otopeni și Bacău.

 • paula

  14/11/2016 #1 Author

  Buna ziua
  ma intereseaza daca exista oferte speciale de abonamente de black Friday , day time s-au full time , si daca da care sunt preturile, va rog
  multumesc

  Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.