Samsung susține 5 tineri laureați ai Concursului Internațional George Enescu cu 50.000 de euro Samsung susține 5 tineri laureați ai Concursului Internațional George Enescu cu 50.000 de euro
Samsung Electronics România anunță cine sunt cei cinci tineri artiști români, participanți la Concursul Internațional George Enescu pe care îi susține prin intermediul campaniei... Samsung susține 5 tineri laureați ai Concursului Internațional George Enescu cu 50.000 de euro

Samsung Electronics România anunță cine sunt cei cinci tineri artiști români, participanți la Concursul Internațional George Enescu pe care îi susține prin intermediul campaniei “Susținem simfonia viitorului”. Suma totală donată de Samsung pentru tinerii artiști se va ridica la 50.000 de euro.

Violoniștii Anna Tifu, Vlad Stănculeasa, Ștefan Tarara, violoncelistul Valentin Răduțiu și pianistul Mihai Ritivoiu, unii dintre cei mai apreciați tineri muzicieni români în plan internațional, laureați ai Concursului Enescu, vor fi susținuți în promovarea carierei lor, printr-un proiect unic de conținut video, susținut de Samsung Electronics România. Suma totală donată de Samsung pentru sprijinirea celor cinci artiști se ridică la 50.000 de euro în acest proiect.

În plină eră digitală și într-un context în care, atât pe piața națională, cât și pe piața internațională, tinerele valori au nevoie mai mult ca oricând de susținere și de expunere pentru ca talentul și muzica lor să ajungă la cât mai mult public. Astfel, cei  cinci tineri muzicieni români în plan internațional, laureați ai Concursului Enescu, au fost selectați, pe baza meritelor lor, pentru a fi susținuți prin intermediul tehnologiei să-și urmeze în continuare visul, într-un proiect unic, inspirat de generozitatea lui George Enescu.

„Ca lider în tehnologie, Samsung crede nu doar în puterea inovației, ci și în potențialul oamenilor, în talent, pasiune și performanță.  Prin campania “Susținem simfonia viitorului”,  ne-am asumat rolul de a susține cultura locală, de a aduce valorile și talentele românești în atenția publicului larg.  Cu fiecare Galaxy S7 vândut pe perioada campaniei, cinci artiști români au mai multe șanse de a-și atinge potențialul maxim, de a putea fi “noul  George Enescu”. Oricine poate crește șansele tinerilor artiști, printr-un sms la numărul 8841, însemnând o donație de 2 euro”, declară Roxana Grigorean, Corporate Communication Manager, Samsung Electronics România.

La fiecare telefon Galaxy S7 sau Galaxy S7 edge vândut în perioada 15 septembrie – 30 noiembrie, Samsung va dona 2 euro pentru susținerea tinerilor artiști*, pentru ca aceștia să își desăvârșească potențialul. Cumpărătorii se pot înregistra pe site-ul Samsung România (www.samsung.com/ro/compunemviitorul) pentru a primi o husă personalizată cadou, în semn de mulțumire pentru contribuția lor la descoperirea viitorilor artiști români.

———————————————————

* Samsung Electronics Romania va dona câte 2 Euro pentru primele 25.000 de smartphone-uri Galaxy S7 și Galaxy S7 edge vândute în perioada 15 septembrie-30 noiembrie

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.