Epoque, cel mai bun hotel din Romania conform U.S. News & World Report Epoque, cel mai bun hotel din Romania conform U.S. News & World Report
U.S. News & World Report a anuntat, recent, castigatorii editiei inaugurale a raportului Best Hotels in Europe 2016-17. Epoque a fost desemnat cel mai bun hotel... Epoque, cel mai bun hotel din Romania conform U.S. News & World Report

U.S. News & World Report a anuntat, recent, castigatorii editiei inaugurale a raportului Best Hotels in Europe 2016-17. Epoque a fost desemnat cel mai bun hotel din Romania, conform U.S. News & World Report.

U.S. News & World Report a determinat cele mai bune hoteluri din Romania printr-o analiza obiectiva a unui cumul de factori precum: reputatia si recunoasterile primite de fiecare proprietate, recomandarile expertilor in domeniu si recenziile oaspetilor.

Din 26 de hoteluri de lux din Romania, Hotel Epoque s-a clasat pe primul loc, remarcandu-se si in primele 10 procente ale topului Best Hotels in Europe.

Best Hotels in Europe evalueaza peste 2000 de hoteluri de cinci stele din 40 de tari din Europa.

Hotel Epoque este un boutique hotel de cinci stele ce se adresează călătorilor de business și de leisure, oferind o paletă largă de facilități și un grad înalt de personalizare a serviciilor.

Hotel Epoque pune la dispoziția oaspeților săi un concept structural cu spații de locuit generoase, exclusiv de tip apartament, ce asigură întreg confortul pentru lucru și relaxare.

Epoque are 45 apartamente, un restaurant de gastronomie franceză, wintergarden și spa, dar și un centru de conferințe și un club ideal pentru petreceri private.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.