Body-ul sexy, piesa care condimentează vestimentația de toamnă – FOTO Body-ul sexy, piesa care condimentează vestimentația de toamnă – FOTO
Odată cu intrarea în sezonul rece, SevenSins.ro, unul din cele mai mari siteuri de lenjerie intimă din România propune o piesă care nu trebuie... Body-ul sexy, piesa care condimentează vestimentația de toamnă – FOTO

Odată cu intrarea în sezonul rece, SevenSins.ro, unul din cele mai mari siteuri de lenjerie intimă din România propune o piesă care nu trebuie să lipsească din garderoba de lenjerie intimă: body-ul sexy. Body-urile sunt piese care condimentează ținuta, fie că sunt purtate în casă, ca lenjerie intimă sau în compoziții chic de seară sau de zi, ca piesa statement.

Croileli vintage și materiale fine

Cu un aer vintage al croielii, body-urile sexy propuse de SevenSins.ro sunt o adaptare a corsetelor, create să accentueze talia și să ofere imaginea de clepsidră mult dorită de toate doamnele și domnișoarele. Noile abordări în materie de design sunt menite să scoată body-ul din zona de piesă de lenjerie intimă și o tranformă într-una absolut necesară și iubită atât de femei, dar mai ales de bărbați.

Colecția de body-uri si topuri disponibilă pe SevenSins.ro cuprinde piese din dantelă, satin, catifea, cu panglici delicate și linii fine ale corsetului, care vor pune în valoare fiecare siluetă. Texturile alese pentru aceste piese sunt comode, chiar dacă acestea se mulează, iar materialul are țesături fine, lejere. Body-urile SevenSins.ro oferă siguranța că liniile corpului sunt conturate și definite.Talia și șoldurile sunt frumos modelate, conturând o siluetă senzuală.

Modelele de body propuse au o însușire esențială atunci când se dorește stârnirea imaginației partenerului: lasă corpul să fie descoperit exact atât cât dorește fiecare femeie.

body-sevensins_demoniq-simone-100942

Iconicul body, atât piesă de lenjerie intimă cât și vestimentară

Conform noilor tendințe, body-urile sexy, dar și topurile sexy inspirate pot fi alese și ca o piesă vestimentară de efect. Acestea pot fi purtate și într-o ținută casual cu jeans și o cămașă, unde să se lase descoperită o parte din dantela fină a lor. Acest accent va da un aer chic, dar provocator, ținutei.

Pentru o apariție elegantă, body-ul sau topul poate fi purtat dedesubtul unui sacou sau smocking, o îmbinare ce denotă un aer misterios de femme fatale. 

SevenSins.ro este un magazin online specializat in vanzarea de lenjerie intima si lenjerie intima sexy. Din 2009, magazinul a vandut peste 150.000 de piese de lenjerie catre 73.000 clienti din toata tara.

body-sevensins_body-obsessive-oradea-103314

body-sevensins_body-demoniq-zoe-100973

body-sevensins_top-seven-til-midnight-cupid-s-bow-101707

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.