ADATA lansează două modele de baterii portabile cu display digital ADATA lansează două modele de baterii portabile cu display digital
ADATA Technology anunță, astăzi, lansarea bateriilor portabile cu display inteligent P20000D și P12500D. Cele două modele utilizează celule lithium-ion, durabile și foarte eficiente, testate... ADATA lansează două modele de baterii portabile cu display digital

ADATA Technology anunță, astăzi, lansarea bateriilor portabile cu display inteligent P20000D și P12500D. Cele două modele utilizează celule lithium-ion, durabile și foarte eficiente, testate și certificate pentru cele mai ridicate standarde. Sunt echipate cu un display digital care afișează procentul de baterie rămasă, pentru o mai bună informare a utilizatorului.

Cele două porturi USB însumează un total de 2,1A pentru a permite încărcarea rapidă a două dispozitive, simultan. Ambele modele de baterii oferă un grad înalt de securitate, cu șase circuite de protecție și o carcasă rezistentă la șocuri și foc. P20000D include și funcția de lanternă cu iluminare puternică LED.

Suficiente pentru multiple încărcări ale telefoanelor, tabletelor sau a altor dispozitive mobile precum căștile wireless sau controller-ele de jocuri, cu 20000mAh și respectiv 12500mAh, P20000D și P12500D sunt, de fapt, două stații de încărcare portabile inteligente.

Display-ul digital clarifică informațiile

P20000D și P12500D îndepărtează caracterul vag și incertitudinea pe care o avem atunci când vedem lumini intermitente sau bare, încorporând în locul acestora display-uri digitale foarte vizibile care arată cu exactitate cantitatea de energie rămasă, înformație afișată în procente ușor de înțeles.

În locul abordării tradiționale “mai mult sau mai puțin”, designerii ADATA au optat de această dată pentru a oferi informații exacte despre încărcare, așa cum le stă bine unor baterii portabile cu capacitate ridicată.

De la telefoane inteligente, tablete și alte dispozitive, cu două porturi de încărcare

Capacitatea ridicată a modelelor P20000D și P12500D înseamnă că sunt suficient de încăpătoare pentru a efectua până la 6,4 încărcări de smartphone și 1,8 încărcări de tabletă.

Încărcarea este mai eficientă datorită celor două porturi USB care oferă în total 2,1A, astfel că utilizatorii pot încărca simultan două dispozitive, fie că e vorba despre smartphone, tablete, controllere de jocuri, căști wireless sau orice alt dispozitiv echipat cu port USB.

Siguranță și la exterior

De la celulele atent testate pentru a fi rezistente la foc și șocuri, la carcasa rezistentă la vibrații, P20000D și P12500D protejează utilizatorii, dispozitivele și mediul înconjurător. Acestea încorporează circuite complexe pentru a proteja împotriva supraîncălzirii, supraîncărcării, fluctuațiilor de tensiune și scurt circuitelor.

Ca un bonus suplimentar, P20000D oferă și o lanternă cu LED-uri luminoase pentru a ajuta utilizatorii să ilumineze mediile întunecate. P20000D și P12500D sunt comercializate cu 1 an garanție.

ADATA Technology, unul din cei mai mari furnizori de module DRAM și dispozitive Flash USB din lume, oferă soluții complete de stocare ce includ carduri de memorie, solid state drives și hard disk-uri portabile.

Produsele ADATA includ, de asemenea, soluții portabile de încărcare pentru dispozitivele mobile, compania fiind și un furnizor major de soluții avansate de iluminare cu LED. Produsele ADATA continuă să acumuleze recunoaștere internațională din partea unor organizații precum iF Design Awards (Germania), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonia), Best Choice of Computex Awards și Taiwan Excellence Gold Awards.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.