Fashion Trends: 4F lansează colecția de toamnă-iarnă Fashion Trends: 4F lansează colecția de toamnă-iarnă
Odată cu venirea toamnei și a zilelor sale reci, chiar și cei mai entuziaști iubitori de sport devin mai puțin activi și caută o... Fashion Trends: 4F lansează colecția de toamnă-iarnă

Odată cu venirea toamnei și a zilelor sale reci, chiar și cei mai entuziaști iubitori de sport devin mai puțin activi și caută o motivație puternică pentru a continua antrenamentele. Din fericire, brandul polonez de haine și accesorii sportive 4F a descoperit rețeta perfectă!

La modă și perfecte pentru a fi purtate zi de zi, obiectele vestimentare cheie ale colecției de toamnă 4F se diferențiază prin tehnologiile inovatoare și mai mult, prin faptul că oferă celor ce practică sporturi șansa de a arată bine atât în sala de antrenament, cât și în afara ei.

Rain, rain, go away 

Fie că participi la toate maratoanele sau doar iubești să faci mișcare dimineața înainte de a merge la serviciu, cu siguranță ai nevoie de protecție împotriva ploii.

Folosind tehnologia avansată Aquatech Membrane, jachetele impermeabile 4F oferă acoperire împotriva ploii și mențin temperatura corpului constantă. Alege un model colorat pentru a capta atenția tuturor și aleargă fără oprire până la linia de finish.

4f-colectia-de-toamna_rain

Îndrăznește să fii o adevărată războinică urbană

Dacă ai nevoie de libertate de mișcare și confort, nu este nevoie să mai cauți! Vesta 4F thermoDry este cea mai bună alegere. Concepută special pentru femeile urbane ce sunt într-o continua competiție cu ele însele, tehnologia ThermoDry© asigură ventilație și oferă suport total al mușchilor în timpul antrenamentelor.

Sneakers-ii sunt cei mai buni prieteni ai iubitorilor de sport

Inspirați de moda străzii, sneakers-ii înalți 4F sunt cei mai buni prieteni ai activităților cotidiene. Nu doar că sunt la modă și foarte ușor de integrat în outfituri din cele mai diverse, mai mult aceștia sunt realizați din material de calitate, ce asigură durabilitate și confort.

4f-colectia-de-toamna_snickersi

 “În această toamnă, propunerile cheie ale colecției 4F sunt obiecte vestimentare versatile, ce îmbină inovația cu moda, oferind protecție împotriva fenomenelor meteorologice și confort pentru atleți și pasionați de sport. Integrând un element puternic urban, colecția dedicată bărbaților, femeilor, dar și copiilor, poate fi ușor combinată cu o mare varietate de stiluri și este o alegere indispensabilă pentru toți cei ce iubesc sportul. ” declară Ranita Sobańska, Creative Director și Head Designer al OTCF, companie deținătoare a brandului 4F.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.