24/7, emisiune nouă la Digi24 24/7, emisiune nouă la Digi24
În programele de ştiri şi în talk-show-urile zilnice se comentează, în mod obişnuit, faptele şi consecinţele imediate ale unei informaţii. Un subiect “se arde”... 24/7, emisiune nouă la Digi24

În programele de ştiri şi în talk-show-urile zilnice se comentează, în mod obişnuit, faptele şi consecinţele imediate ale unei informaţii. Un subiect “se arde” într-o zi, două, de multe ori el nu este urmărit şi explicat pe termen lung.

Programul moderat de Tudor Muşat în fiecare duminică, începând cu ora 20:00, la Digi 24, este o analiză de eveniment long-term pentru telespectatorii care vor să afle comentarii ale liderilor de opinie pe un subiect în evoluţie şi concluzii pe un subiect încheiat.

Nu lipsesc nici controversele, în care invitaţii îşi asumă o parte sau alta, în domenii sensibile ca sănătate, educaţie, infrastructură sau incluziune şi diversitate religioasă.

Invitaţii sunt politicieni de marcă, dar şi jurnalişti, analişti sau specialişti în domenii în care explicaţiile autorizate, credibile sunt esenţiale.

24/7, în fiecare duminică, între orele 20:00 şi 22:00, la Digi24.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.