Zilele Office Shoes aduc reduceri de până la 20% la încălţămintea din noua colecţie Zilele Office Shoes aduc reduceri de până la 20% la încălţămintea din noua colecţie
Magazinul de încălţăminte Office Shoes lansează campania promoţională Zilele Office Shoes, cu reduceri importante la produsele din noua colecţie. Astfel, în perioada 13-16 octombrie,... Zilele Office Shoes aduc reduceri de până la 20% la încălţămintea din noua colecţie

Magazinul de încălţăminte Office Shoes lansează campania promoţională Zilele Office Shoes, cu reduceri importante la produsele din noua colecţie. Astfel, în perioada 13-16 octombrie, clienţii pot cumpăra online încălţăminte cu reducere de 20% de la brandurile Boxfresh, Ellesse, K-swiss, Zaxy, Toms. 

De asemenea, în această perioadă, care marchează lansarea colecţiei de toamnă, toate brandurile, în afară de Tommy Hilfiger, vor avea o reducere de 10%. Oferta este valabilă însă numai în magazinul online şi doar la produsele care nu beneficiază de alte reduceri.

Boxfresh, Ellesse, K-swiss şi Toms sunt branduri foarte apreciate pentru încălţămintea sport comodă şi rezistentă, care poate fi folosită în orice situaţie: la sala de sport, la plimbare, la serviciu, în activităţile de zi cu zi.

Zaxy oferă în această toamnă, prin magazinul Office Shoes, ghete impermeabile pentru femei şi copii, ideale în sezonul ploios. Şi pantofii comozi, cu talpă joasă, rămân la mare căutare, pentru zilele mai însorite din această toamnă.

Office Shoes este un magazin internațional, prezent în România și alte opt țări din Europa și existent în mediul online din 2013. În grila de produse se găsesc peste 25 de branduri comercializate cu prețuri variate, care se mulează pe nevoile întregii familii, existând încălțări pentru femei, bărbați și copii.

Cei interesați pot achiziționa produsele Office Shoes atât în mediul online, cât și la magazinele deschise în București, Brăila, Cluj, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Ploiești, Timișoara, Brașov, Târgu Mureș şi Arad.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.