Hello, bebe la bord! Și eu cum ma mai tund? Hello, bebe la bord! Și eu cum ma mai tund?
Daca faci parte din femeile care isi vor mari in curand familia, atunci felicitari! Sa ai o sarcina usoara si lina! Sa te bucuri de... Hello, bebe la bord! Și eu cum ma mai tund?

Daca faci parte din femeile care isi vor mari in curand familia, atunci felicitari! Sa ai o sarcina usoara si lina! Sa te bucuri de tine si sa te rasfesti cum poti mai mult.

Fa in asa fel incat sa fii mai mereu ca scoasa din cutie. In cazul in care te preocupa look-ul tau si felul in care sa iti incadrezi chipul cu ajutorul coafurii, iata sfaturile Arabellei Zadic, stilist Wella Professionals.

“Din punctul meu de vedere, cea mai buna lungime pentru aceasta perioada este cea care se incadreaza intre nivelul barbiei si nivelul umerilor. Avand in vedere faptul ca, in aceasta perioada femeia trece prin cateva transformari  (luare in greutate, fata devine mai rotunda, trasaturile se pot modifica usor in unele cazuri), o tunsoare prea scurta ar putea scoate in evidenta rotunjimea fetei”, precizeaza Arabella.

“Pe cand, un par prea lung nu reprezinta o solutie la indemana. De ce? Pentru ca, odata ce vei inanta in sarcina, iti va fi din ce in ce mai dificil sa il speli si sa il intretii”, ne explica specialista Wella Professionals.

“De asemenea, ar fi de ajutor o carare intr-o parte, cu un breton usor in cadere, pentru ca ajuta la o alungire vizuala a fetei  (cararea pe mijloc accentueaza rotunjimea), iar forma intregii tunsori sa fie realizata in trepte pentru mai mult volum si miscare naturala in par. Multe femei se gandesc la o schimbare de forma cu putin timp inainte de a naste, altele recurg la o schimbare de look dupa evenimentul Z. De ce? Pentru  ca o ajuta in cazul in care se va simti mai putin atractiva sau prinsa in rutina.”, adauga Arabella.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.